Skip to main content

Støt ryk

RYK er en aktiv organisation, der bygger på frivilligt arbejde af og for mennesker med rygmarvsskade. Vi kæmper for bedre forhold for mennesker med rygmarvsskade i Danmark gennem information, rådgivning, erfaringsudveksling samt ved dialog med behandlere, forskere og politikere.

Vi giver dit bidrag videre til mennesker med rygmarvskade og deres familier

Støt os på flere måderStøt via mobilepay

Du kan støtte direkte på mobilepay nummer: 46197

Støt med en gave

Du kan være med til at støtte vores arbejde. Dit bidrag kan trækkes fra i skat, også hvis det er mindre beløb. Dog kan der maksimalt fratrækkes 17.700 kr. pr. år.

Det er RYK, der som modtager af gaven kan indberette den til SKAT med henblik på, at du kan opnå dit skattefradrag. Ønsker du dette, skal vi bede om dit fulde navn og CPR-nummer, da det er en forudsætning for, at vi kan foretage indberetningen. Vi behandler naturligvis dine personoplysninger fortroligt.  

Hvis du ønsker at støtte vores arbejde med et engangsbeløb, kan du indbetale det til:

Bankkonto
Reg.: Nr.2279
Kontonr.: 5493 417 845.

Husk at skrive navn og CPR-nr., hvis du ønsker skattefradrag.

Bliv abonnent på RYK Magasinet

Du kan tegne abonnement på RYK! magasin, der udkommer 4 gange årligt. 

Tegning af abonnement er bl.a. anvendeligt for udlandsdanskere, der ikke ønsker medlemskab men blot magasinet samt for firmaer, der ønsker at give deres medarbejdere mulighed for at læse RYK!

Vælg abonnement type: *

Almindeligt abonnement: 250,- kr.

Abonnement udland: 300,- kr.

Firmaabonnement, 5 stk.: 1000,- kr.

Firmaabonnement, 10 stk.: 1.800,- kr.

Firmaabonnement, 20 stk.: 3.000,- kr.

Bliv Støttemedlem

Du kan være med til at støtte vores arbejde. Dit bidrag kan trækkes fra i skat, også hvis det er mindre beløb. Dog kan der maksimalt fratrækkes 17.700 kr. pr. år.

Det er RYK, der som modtager af gaven kan indberette den til SKAT med henblik på, at du kan opnå dit skattefradrag. Ønsker du dette, skal vi bede om dit fulde navn og CPR-nummer, da det er en forudsætning for, at vi kan foretage indberetningen. Vi behandler naturligvis dine personoplysninger fortroligt.  

Hvis du ønsker at være støttemedlem, skal du trykke på udfyld form, og indbetale det ønskede beløb på:

Bankkonto
Reg.: Nr.2279
Kontonr.: 5493 417 845.

Betaling via Betalingsservice er muligt ved støttemedlemskab.

Husk at skrive navn og CPR-nr., hvis du ønsker skattefradrag.

Arv og testamente

RYK modtager med stor taknemmelighed gaver i form af arv

Ønsker du at testamentere en del af din formue til RYK, skal du oprette et testamente. Et testamente skal opfylde en række strenge formalia for at være gyldigt. Vi anbefaler, at man får hjælp fra en advokat og opretter et såkaldt notartestamente. På den måde undgås senere tvivlsspørgsmål. Oprettelse af et simpelt testamente koster ikke alverden.

Det skal udtrykkeligt fremgå af testamentet, at det er "til fordel for aktiviteter i RYK – Rygmarvsskadede i Danmark, en specialkreds i Dansk Handicap Forbund."

OBS!

Juridisk set er RYK ikke en såkaldt selvstændig juridisk person, men en specialkreds (underafdeling) i Dansk Handicap Forbund. Dansk Handicap Forbund er som velgørende forening fritaget for arveafgift og nyder godt af fradragsregler for gaver. Som en del af Dansk Handicap Forbund er bidrag til RYK underlagt de samme gunstige regler. For at man ikke senere skal få problemer med myndighederne om fradragsretten eller arveafgiften, skal det udtrykkeligt fremgå, at testamentet er "til fordel for aktiviteter i RYK – Rygmarvsskadede i Danmark, en specialkreds i Dansk Handicap Forbund."

Det kan være en fordel at betænke RYK

Da RYK er fritaget for arveafgifter kan der være en økonomisk fordel i at tænke RYK med i testamentet. Se mere her


Har du spørgsmål?


Du er meget velkommen til at kontakte kasserer Rita Nissen, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker en uforpligtende snak om testamente. Du kan også sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt ryk for private

Bliv sponsor for RYK


Støt RYK og styrk din virksomhed!

Støt vores gode arbejde, og giv samtidig din virksomhed en stærk social profil med en spændende samarbejdspartner.

RYK er en organisation af og for mennesker med rygmarvsskade og deres pårørende. Vi er kreative mennesker, og vi løser vores udfordringer med seriøsitet men også gerne med skæve vinkler og humor.

RYK er en brugerstyret, dygtig og seriøs samarbejdspartner, og vi har et godt ry. Der står respekt om vores navn – både blandt vore venner og de beslutningstagere, som vi har udfordret gennem tiden.

RYKs medlemmer er oftest aktive mennesker, bevidste og kritiske forbrugere og mennesker med indflydelse på egen hverdag.

Derfor er RYK en spændende samarbejdspartner!

Støt ryk for virksomheder

Sponsor mulighederHovedsponsor

Som hovedsponsor får du og dit firma en specialsyet aftale alt efter muligheder og behov.

Det kan bl.a. være:

  • synlighed i RYK! magasin og på ryk.dk
  • brug af RYKs navn i egen markedsføring
  • adgang til RYKs medlemmer og interessenter
  • samarbejde om medlemsarrangementer
  • og meget andet – vi er åbne for muligheder og kan lide udfordringer!

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller formand Helle Schmidt tlf. 22500762 e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bliv RYK-støtte

Giv din virksomhed en stærk social profil og hjælp RYK.

Støtten yder RYK en vigtig og nødvendig økonomisk håndsrækning til gennemførelse af foreningens mange aktiviteter, og samtidig får virksomheden mulighed for at profilere sig som social ansvarlig virksomhed. Til denne profilering får virksomheden et ”badge” til brug på f.eks. hjemmeside og publikationer.

Virksomheden bliver desuden præsenteret med navn og logo samt kort beskrivelse i RYK! Magasin og på RYKs hjemmeside, der tillige inkluderer aktivt link.

Årlig RYK-støtte: kr. 10.000,-

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bliv annoncør i RYK! Magasin

Er jeres målgruppe mennesker med bevægelseshandicap eller specifikt med rygmarvsskade, så er magasinet RYK! et oplagt medie for jer at annoncere i.

Magasinet formidler erfaringer, viden og indsigt relateret til rygmarvsskader gennem interviews, nyhedsartikler og portrætter skrevet af både personer med rygmarvsskade og fagpersoner. RYK! berører alle områder i livet; forskning, behandling, kultur, politik, rejser og det aktive liv – og ikke mindst om, hvordan man takler livet og hverdagen med følgerne af en rygmarvsskade.

Magasinet udsendes til medlemmer, der er personer med rygmarvsskade, pårørende og behandlere samt abonnenter og til en række relaterede behandlingssteder, forskningscentre, uddannelsessteder, mv. Magasinet har stor gemmeværdi.

Som annoncør får du mulighed for at nå ud til en målgruppe, som har et stort behov for at holde sig ajour med ny viden om hjælpemidler, serviceydelser, behandling og forskning.

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CSR (Corporate Social Responsibility)

Ønsker du at styrke dit firmas profil med henblik på CSR, så brug os i RYK.

Få en synlig social profil og gør en forskel for mennesker med handicap.

CSR er blandt andet blevet kaldt firmaers sociale ansvar eller samfundsansvar. Det handler om virksomheders bidrag til social, miljømæssig eller økonomisk bæredygtighed. I dag er CSR et konkurrenceparameter, og har siden 2009 indgået som punkt i årsregnskabsloven, hvorefter virksomheder årligt skal rapportere på CSR i ledelsesberetningen.

Sponsor muligheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og gode historier fra RYKs verden.
Ved tilmelding accepteres RYKs vilkår for nyhedstjenester, Læs vilkår her