Skip to main content

DEN GODE OPLEVELSE

RYK
20. februar 2023

Parasport Danmark afholder årligt en sportslejr på Club La Santa på Lanzarote, hvor personer med et handicap kan blive introduceret til forskellige sportsgrene, og få hjælp til at gøre idræt til en del af deres hverdag. Projektet har titlen 'Den gode oplevelse i et fællesskab med andre'.

Har du et ønske om at blive idrætsaktiv?

Hvert år står Parasport Danmark for gennemførelsen af en sportslejr for 18-20 personer på Club La Santa. Sportslejren er blevet til med midler fra puljen 'Den gode oplevelse i et fællesskab med andre', der er en fælles pulje for personlige legater oprettet af Vanførefonden, Bevica Legater og Bevica Fonden.

'Den gode oplevelse i et fællesskab med andre' er et projekt, der har til formål at give personer, der ikke er idrætsaktive og som er udfordrede af deres bevægelseshandicap, mulighed for gode oplevelser i et fællesskab med andre.

Interesseret?
Der er åben for ansøgninger om at komme med i dette års forløb og sportslejren på Club La Santa, der finder sted i dagene  3.-10. november 2023. Ansøg her: sportslejr.parasport.dk 

Kontakt
Har du spørgsmål til sportslejren, er du velkommen til at kontakte Torben Hahn Nygaard fra Parasport Danmark, der er projektleder på sportslejren:

Tlf.: 24 91 44 85
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere her:

Den gode oplevelse

Den Gode Oplevelse