Skip to main content

Wings for Life - Søndag den 5. maj 2024

Wings for Life World Run 2024 - Det er vores løb

Når årets Wings for Life World Run 2024 skydes i gang, er RYK til stede med hold i Fredericia.

Løb, gå eller kør sammen med tusinder af andre fra hele verden søndag den 5 maj. 2024. Startgebyret på 25€ går ubeskåret til forskning i rygmarvsskade.
Start i Fredericia
 
Startskuddet lyder kl. 13.00 fra Kulturkassernen i Fredericia, herfra går ruten gennem gågaden og rundt igennem gaderne i Fredericia bymidte forbi en del af byens varetegn.
 
Har du ikke mulighed for at deltage i Fredericia, kan du deltage et hvilket som helst sted, blot du har appen installeret på sin mobil telefon.

RYK har igen i år en liftbus, denne gang køre vi fra KBH mod Fredericia. Tidspunkt m.m følger. Vil du have plads i bussen skal du kontakte Jette på, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vent ikke for længe da der er begrænsede pladser.
 
App-løb
Alle sættes i gang på samme tid ved fælles, global nedtælling med start kl. 13 dansk tid. Det betyder, at nogle starter om natten, nogle i Sahara og andre i sne. Man løber, går eller kører indtil man indhentes af den virtuelle Car Catcher, der sættes i gang 30 min. efter løbets start. Der er ikke en fastlagt distance, men der er lavet en rute rundt i Fredericia, hvor man i eget tempo deltager. Deltagerne er forbundet via appen, som aktiveres ved løbets start, og som stopper, når man bliver indhentet af den virtuelle bil.
Appen opdaterer og motiverer løbende med information om afstand og hastighed. Download appen på App Store eller Google Play Store.

Du skal blot huske at oplade din smartphone og hovedtelefoner, så du kan følge med i, hvornår du indhentes af den virtuelle mållinjebil. Der vil undervejs være forfriskninger.
 
RYK har oprettet teamet ”TEAM RYK 2024 - rygmarvsskadede i DK", som man kan tilmelde sig efter registrering. https://www.wingsforlifeworldrun.com/en/teams/Q8qRMX
 
Tag familie, venner eller arbejdskollegaer under armen og støt en rigtig god sag i godt selskab med andre deltagere og RYKere.
 
Deltagelse koster kr. 186 pr. deltager, og beløbet går ubeskåret til forskning i rygmarvsskader.
 
Tilmelding
 
Håber at se rigtig mange RYK medlemmer i Fredericia den 5. maj og husk ALLE kan deltage om du løber, går eller kører er underordnet - det gælder om at være med, så vi sammen kan få samlet en masse dejlige penge indtil forskning i Rygmarvsskader 
 
399769320 10160851277946465 7098669129877477966 n

 

 

Maj, Wingsforlife