Yoga og diskusprolaps

CTJ
Offline
Joined: 03/04/2019

Hej mit navn er Christian, jeg blev sidste år kørt ned på den nye super cykelsti i aarhus og har her i starten af Januar i år fået afvide at jeg har fået en traumatisk diskusprolaps.... Du kan læse hvad der skete her: https://jyllands-posten.dk/protected/premium/aar/ECE10831600/supercykelsti-skaber-utryghed-blandt-cyklister/

Jeg er sådan ved at forstå hvad der rent faktisk er sket med min krop og hvad jeg kan. Jeg dyrkede normalt Yoga hver morgen inden jeg gik på arbejde men det kan jeg ikke sådan i samme grad længere. 

Er der nogen af jer der har nogle gode ideer i forhold til træning for jeg vil gerne holde mig i form da jeg er selvstændig og driver virksomheden Baser.

Mvh

CTJ

Tina Fresco
Offline
Joined: 11/06/2019
Yoga og diskusprolaps

Hej Christian,
jeg underviser en del mennesker med diskusprolaps i yoga.
Men mit studie ligger desværre i Nordsjælland.
Jeg har også en dygtig yogi, der sidder i kørestol.

Det kræver viden om både diskusprolaps og yoga.

Det er vigtigt at du styrker din inderste tværgående mavemuskel - transversus og ikke bare maser på med rygøvelser, der ensidigt styrker den lange rygstrækker.

En enkel øvelser er at ligge på maven og på en udånding forsøge at løfte maven fra gulvet - uden at løfte ryggen.

Jeg kan kontaktes via mail på tinafresco@gmail.com

AH
Offline
Joined: 03/04/2019
Øv...

Hej Christian, 

Det er jeg godt nok ked af at høre. Kan det passe at det var dig og din kæreste der var i TV2 med den der parasolfod og 365 dage til success?

Jeg vil anbefale at du forsætter så meget med den træning du har lavet før i tiden så du holder din ryg stærk uden selvfølgelig at overanstrænge den! Ellers har jeg haft god held med svømning. Jeg svømmer selv hver anden/trejde morgen for at holde smerter fra min diskusprolaps nede. Så det er i hvertfald en mulighed!

Hel go lykke med ryggen og virksomheden

Hilsen Arne
PS vi har faktisk din parasolfod stående uden for :) 

CTJ
Offline
Joined: 03/04/2019
Hej Arne,  Ja det var

Hej Arne, 

Ja det var Josefine og mig, fedt du så med :) jeg har talt med min fysioterupeut om at skulle til at svømme men jeg er ikke helt kommet igang. Men jeg tænker at jeg gøre snart. 

Fedt vil du ikke anmelde os på trustpilot ved at kigge ind på www.mybaser.dk så vil jeg være super glad :) 

Hilsen Christian  

AH
Offline
Joined: 03/04/2019
Gør jeg og god svømning :)!

Gør jeg og god svømning :)!