Workshop for unge

Workshop for børn og unge

Invitation til workshop

Hvad skal der til for, at verden får øje på, alt det man er god til - netop fordi man har et handicap? 

Dette spørgsmål vil vi gerne have dig til at hjælpe os med at besvare på en workshop med ca. 14 andre børn og unge, der alle lever med bevægelseshandicap på forskellige måder.

Derfor vil vi gerne invitere dig til at være en af deltagerne i vores workshop.

Workshoppen er en del af et forskningsprojekt, hvor vi ser på de særlige egenskaber børn og unge med et bevægelseshandicap har. ”Et forskningsprojekt” er en slags undersøgelse, der varetages af et universitet. Vi er tre forskere fra et universitet i Roskilde, der gerne vil have dig og en række andre seje børn og unge til at hjælpe os med vores undersøgelse.  Vi vil undersøge, om nogle af de udfordringer man kan have på grund af sit handicap, i virkeligheden også gør, at man er særlig god til noget og har nogle helt særlige ressourcer og styrker, som andre skal være bedre til at se og forstå værdien af.

Derfor håber vi meget, at du vil deltage i vores workshop og hjælpe os til at få øje på disse særlige ressourcer og være med til at gøre både os og alle andre voksne lidt klogere på, hvordan det i virkeligheden er at være barn og ung, og samtidig have et bevægelseshandicap.

Du kan se vores video-invitationer længere nede på denne side. Eller du kan finde dem på vores facebookside.

Hvad? 

Deltag i en todages workshop sammen med en masse andre børn og unge, hvor vi snakker, hygger, overnatter og spiser lækker mad sammen. Foruden en masse sjove aktiviteter, vil I sammen være med til at gøre de voksne lidt klogere på, hvordan det i virkeligheden er at være barn og ung og samtidig have et handicap.

Hvorfor?

Vi mener, at børn og unge har en masse viden om, hvordan det er at være barn og ung – viden, som de voksne kan lære af og bør lytte til.

Ved at deltage, bliver du en vigtig del af forskningsprojektet, og kan på den måde måske være med til ændre den måde man i fremtiden vil se på mennesker der har et bevægelseshandicap.

Hvem deltager?

Ca. 15 børn og unge der alle har et bevægelseshandicap. Derudover deltager Emil, Signe og Hanne, som arbejder på projektet. Aldersgrænse 18 år. Hvis du er over 18 og er interesseret i at deltage, vil vi henvise dig til vores workshop for voksne. 

Hvornår?

Lørdag den 6. – søndag den 7. april 2019

Vi mødes ved Musholm lørdag formiddag, og slutter af efter en fælles frokost søndag.

Hvor? 

MUSHOLM - Ferie, Sport og Konference
Musholmvej 100, 4220 Korsør

Der er selvfølgelig taget højde for kørestolsbrugere og andre hensyn. Tjek evt. Musholms hjemmeside og faciliteter.

Hvordan med det praktiske?

Hvis du gerne vil med på vores workshop, så kan skal du blot skrive eller ringe til os - se vores kontaktinformationer nederst.

Hvis du siger ja til at deltage, og dine forældre også siger ja, bliver du en slags medforsker på projektet. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt ombestemme dig og sige, at du alligevel ikke har lyst til at være med.

Det er selvfølgelig frivilligt. Men vi håber rigtig meget, at du kunne tænke dig at være med.

Workshoppen, overnatning og mad er selvfølgelig gratis for dig og en evt. hjælper. Det eneste du skal sørge for, er transport til og fra Musholm. Og hvis dette bliver et problem, så skriv – få finder vi en løsning.

Kontaktinformationer

Signe Fjordside
Mail: sifj@ruc.dk
Tlf.: 46 74 23 57
Mobil: 60 82 66 19

Emil Falster
Mail: emsofa@ruc.dk
Tlf.: 53 77 22 51
Mobil: 53 77 22 51

Hanne Warming
Mail: hannew@ruc.dk 
Tlf.: 46 74 27 94
Mobil: 61 30 95 59