Underliggende lift

Anonymous

Hej,

Jeg er ved at købe en VW Multivan og skal have en underliggende lift og vil gerne høre om der er nogen der har erfaring med en "AMF K90 Active kassettelift", se  http://www.youtube.com/watch?v=yrE8yxGJvbg

Fordelen ved liften er dens lille størrelse, som stiller mindre krav til parkeringsforhold, kræver en uoriginal brændstof tank og er hurtigere. Ulempen er at den kun er 68 cm i bredden og jeg er bange for at dette vil være for lidt, da min stol fylder 67 cm. Desværre har jeg ikke haft mulighed for at afprøve det nogen steder, så derfor er jeg meget interesseret i at høre om andres erfaringer.

Mvh

Wazar

Wazar (not verified)
Hej igen, Jeg var så heldig

Hej igen,

Jeg var så heldig at få kontakt med en kørestolsbruger der har en k90 Active lift og som var så venlig at lade mig prøve den.

Det gik faktisk udmærket, og selv om der kun er 1 cm til overs i bredden var det ikke noget problem at komme op på liften. Det er lidt snævert når man skal ind og ud af bilen og man skal nok vænne sig til at man skal bakke ud på liften.

Alt taget i betragtning synes jeg dog det er den bedste løsning der er på markedet og har derfor besluttet mig for at vælge denne type.