Travlt forår

Tekst Torben Nygaard
 
Landsturneringen for de danske kørestolsrugbyspillere er i fuld gang. Igen i år er det Coloplast, der er sponsor, og det glæder formanden for landsudvalget i kørestolsrugby (LUKR) Torben Nygaard:
- Vi er utrolig glade for det samarbejde, vi har med Coloplast. Det giver os mulighed for at støtte både bredden og eliten med midler til ekstraordinære aktiviteter.
 
Gode ambassadører
For hovedsponsoren er det bevidst, at man har valgt at sponsorere kørestolsrugby.
- Vi har et ønske om at være med til at udbygge og videreudvikle netop holdsport inden for handicapidræt, fortæller Anne Føns, der er kundeservicechef hos Coloplast.
Coloplast har været med siden rugby startede i Danmark, og kundechefen er glad for det samarbejde, der er etableret. Anne Føns mener, at rugbydrengene er gode ambassadører for virksomheden, og samarbejdet har også betydning for udvikling af firmaets nye produkter.
- Der har vi stor hjælp fra brugerne, og der er mange af rugbydrengene, der har været med til at give input til produktudviklingen.
 
Finale i DM
De første to runder af danmarksmesterskabet er allerede afviklet. Hen over foråret bliver der spillet yderligere tre runder, inden det hele afgøres med finalestævnet hos Coloplast den 16. juni. Alle er velkomne som tilskuere.
 
Vært ved VM
I 2014 er Danmark værtsnation for VM, som bliver afholdt i Odense Congress Center. Det betyder, at Danmark automatisk er kvalificeret til slutrunden.