Tivoli

VIND BILLETTER TIL NØDDEKNÆKKEREN ELLER JUL I TIVOLI

Mens vintermørket falder på, tænder Tivoli julelys i hele Haven, og hyggen og eventyret breder sig. Traditionen tro holder Tivoli sit årlige julemarked. I år foregår det fra den 17. november til og med den 31. december, og du kan vinde billetter med Dansk Handicap Forbund.

I år er der premiere på et stemningsfuldt projekteringsshow, der hver dag kan ses på Koncertsalens ikoniske facade. På et splitsekund forvandler de mange lys-pixels bygningen til ukendelighed. Showet projekteres op på Koncertsalen i et stort format og tager publikum på en rejse med Juleekspressen, der kører gennem nordiske snelandskaber og stopper ved Julemandens værksted. Alt sammen akkompagneret af Tjajkovskijs Nøddeknækker-musik. I Boblespringvandet foran Nimb placeres tre laserbelyste krystalhjerter, der ikke er set før.

Traditionen tro vrimler det med boder på Tivolis julemarked, hvor man fx kan købe julepynt eller julegaver samt lækkerier og varme drikke, og de mange restauranter og forlystelser er også åbne.

Stationsbyen Hjulkøbing rykker ind i Tivoli igen i år. Jernbanetemaet er frit inspireret af tiden omkring 1900-tallet, hvor togbaner var det nyeste nye i Europa og Danmark.

I Koncertsalen er der gensyn med balletten Nøddeknækkeren. På Honningkageslottet kan børnene hygge sig med at dekorere honningkagehjerter, som de kan få hjem i en gaveæske. Tivolis honningkagehjerte blev sidste år kåret til at være byens bedste af Copenhagen Food.

Dette års fyrværkerifestival skydes i gang den 25. december kl. 20.45 og afsluttes med det store Nytårsfyrværkeri den 31. december 2018 kl. 23.00.

Hver dag har sit program, og du kan se, hvad der sker hvornår på Tivolis hjemmeside 

Med et så fint og ambitiøst juleprogram er Tivoli glade og vil gerne dele denne juleglæde med andre. Derfor har Tivoli doneret nogle fine præmier til Dansk Handicap Forbunds læsere, som du kan få fingrene i ved at deltage i konkurrencen.

Julequiz
Hjulkøbing i Tivoli er inspireret af noget, men hvad?

1. Japanske højhastighedstog. 
2. Letbanen i Aarhus. 
3. Tiden omkring 1900-tallet, hvor togbaner var det nyeste nye i Europa og Danmark.

Præmier 
1. præmie: To billetter til Nøddeknækkeren i Koncertsalen i Tivoli til den 28.11.2018 kl. 19:00 inkl. entre til Tivoli. 
2. præmie: Fire entrebilletter og fire turpas. 
3. præmie: Fire entrebilletter og fire turpas.

Send det rigtige svar samt navn og adresse senest den 19. november kl. 12:00 til redaktør Bente Rødsgaard, e-mail: bente@danskhandicapforbund.dk.

Konkurrencebetingelser:
Vinderne findes ved ordinær lodtrækning. Vinderne får svar på, om de har vundet af Dansk Handicap Forbund. Tivoli får dernæst vindernes fulde navn og adresse. Vinderne skal selv hente deres præmie i Tivoli. Dog sendes 1. præmien (Nøddeknækker billetterne) pr. mail. Hvis du vinder sidstnævnte og er kørestolsbruger, så sørger Tivoli for, at du får en egnet plads til dig og til din ledsager. Ved at deltage i konkurrencen giver du samtykke til, at Tivoli får dit navn og adresse, og hvis du vinder 1. præmien – også din e-mail adresse.