Tips og Tricks

Flow Sleeping
Har du behov for at sove i en seng, der kan hæves og sænkes? Og vil du samtidig gerne have, at dit soveværelse ikke ligner en hospitalsstue? Det hollandske sengekoncept Flow Sleeping er nu kommet til Danmark. Foruden hæve-/sænkefunktion har sengen en unik, aflastende opbygning, der følger kroppens bevægelser og giver optimal støtte. Flow Sleeping kan indstilles og genindstilles i det uendelige. Samtidig er den meget let at bevæge sig i. Når sengen ikke er hævet fra jorden, kan man ikke se dens særlige funktion. Sengen leveres også som dobbeltseng, hvor kun den ene side har hæve-/sænkefunktion. Madrassen er af 100 % ren naturlatex. Sengene fås i to varianter, FlowForm og InterFlow, og begge passer ned i sengerammen FlowLine, der er polstret og beklædt med kraftigt stof i 70 % uld i 24 forskellige farver eller i én af de smukke rammer i bæredygtig bambus. Yderligere oplysninger hos Madrasspecialisten på madras.dk eller tlf. 35 38 74 75.
BB
 
Smart nøglebræt
Få styr på nøglerne med dette smarte nøglebræt Clote og giv nøglerne hver deres farve. Udført i pulverlakeret stål og velcro. Tildel fx hvert familie medlem en farve og lad Clote stå for overblikket. Design Adam & Harborth. Måler 22 x 27 cm og koster 449 kr. Set hos trendyliving.dk, der sender fragtfrit.
BB
 
 
Håndsæbe med holder
Den originale, franske Provendi sæbeholder er en klassiker. Den blev designet i 1950’erne og er til vægophæng. Sæben sættes på den flotte holder, der er fremstillet i poleret, rustfrit stål. Sæben er af 100% vegetabilsk olie, der ikke udtørrer huden og fås i fire delikate parfumer: citron, orkidé, æble/citron og bregne/planteparfumeret med pimpsten. Hver sæbe er garanteret holdbarhed til et forbrug mellem 800 - 1000 vaske. Holderen findes i to varianter, med og uden gevind. Med gevind kan sæben rotere. Sæben sættes på holderen og udskiftes med ny sæbe, når den er opbrugt. Pris for sæbe og holder kr. 249 og refill kr. 49.  
 BB
 
Madras til rejsebrug
Dette rejsesæt er til dem, som ikke kan undvære sin TEMPUR topmadras og hovedpude, når de er på rejse og vil sikre sig en god aflastning og ikke mindst en god nats søvn under ferien. Sættet består af en rejse topmadras og –hovedpude, der er betrukket med velour af høj kvalitet, lavet af en naturligt renset bomulds blanding med 75% bomuld og 25% polyester. Farve: Blå. Madrassen er 70 x 200 x 3,5 cm og puden 31 x 25 x 10/7 cm. Alt sammen er pakket i en praktisk taske med hjul. Tasken måler 32 x 88 x 26 cm. Samlet vægt: 6,9 kg. Der gives tre års fuld garanti. Vejledende pris kr. 3.999. Se tempur.dk, der oplyser forhandler.
BB
 
Spisebord med hjul
Et spisebord med hjul kan være praktisk, når der skal flyttes rundt på det; ikke mindst i haven, hvad enten man ønsker at flytte sommerfrokosten hen i skyggen eller middagen hen, hvor aftensolen er. Raw er et flot og anderledes spisebord med hjul fra Muubs udført i vedligeholdelsesfrit galvaniseret stål. Da det ikke kræver vedligeholdelse og tåler al slags vejr, er bordet velegnet til såvel indendørs som udendørs brug. Med tiden vil det blanke udtryk ændre sig og få et mat og marmoreret udtryk. Findes også med bordplader i træ og fiberbeton. Bordet fås i to størrelser: L 220 cm, B 110 cm, H 73 cm til kr. 8.800 og L 110 cm, B 110 cm, H 73 cm til kr. 6.660. Se mere info på muubs.com.
BB