Stamceller

Familien Taklo
Offline
Joined: 26/09/2015

Min mand var 38 år da han kom til skade men efter ulykken var han så træt træt at han ville sove hele tiden. Det var som at få en mand på 90 år hjem.

Vi er blevet frarådet stamceller af rigtig mange danske læger, men når man er dømt lam fra hagen og ned, har man alt og vinde og intet at tabe. - Vi vandt.

Vi har været afsted 2 gange nu, den ene gang fik min mand voksen stamceller i Tyskland og den anden gang fik han foster stamceller i Ukraine.

Han har ikke fået flere funktioner, men han kan leve et anstændigt liv nu, hvor ham ikke opfører sig som en på 90 år, men kan stå op og gå i seng på samme tid som jeg ligesom hans imunforsvar er blevet forbedret betydeligt. Ligeledes er hans balance blevet meget bedre og hans nyre tal forbedres kontinuerligt.

Han har flere følelser i hans krop og kan nu mærke kold og varm, ligesom han kan mærke at han er sulten nu.

Jeg kan på det varmeste anbefale stamceller. Nej min mand hopper ikke ud ad sengen og danser rundt, men det har reddet vores ægteskab og det har reddet et far/søn forhold der også haltede lidt fordi min mand simpelthen ikke havde kræfter til at overskue en søn på dengang 2½ år.

Desuden har det givet min mand et ubeskriveligt langt bedre velvære.