Støt RYK med Drugstars

Støt RYK helt gratis ved brug af medicin-app

Nu kan du donere penge til RYK – Rygmarvsskadede i Danmark hver gang, du tager din medicin – uden det koster dig en krone. Det eneste du skal gøre er at downloade Drugstars app, tage din medicin og belønne RYK. 

Ligesom mere end 60 andre patientforeninger har RYK indgået et samarbejde med DrugStars.

Med DrugStars app optjener du ”stjernepoint”, når du tager din medicin og/eller udvalgte håndkøbspræparater. Stjernerne bliver omvekslet til rigtige penge, når du vælger at donere dem til RYK. 

Sådan kommer du i gang

1.     Download Drugstars app fra www.DrugStars.com

2.     Opret din profil og registrér din medicin*

3.     Drugstars påminder dig nu, når du skal tage din medicin

4.     Du klikker på pilleikonet på din skærm og modtager dine stjerner

5.     Når du har optjent 50 stjerner, kan du vælge at donere dem til RYK

* DrugStars appen indeholder al tilgængelig medicin i Danmark (også håndkøbsmedicin og vitaminpiller kan indtastes).

Optjening af flere stjerner

En anden måde at tjene stjerner på er at lave en bedømmelse af din medicin. Dette tager kun få minutter. Udover donation af flere stjerner giver det også mulighed for at følge behandlingen, da din bedømmelse arkiveres og kan ses på en letlæselig graf. 

RYK modtager donation

DrugStars forvandler dine 'stjerner' til rigtige penge, som RYK modtager og kan bruge til vores foreningsarbejde, herunder medlemsarrangementer, udgivelser og politisk arbejde. Jo flere, der donerer til RYK, jo flere penge får RYK at gøre godt med.

Ingen grund til bekymring

DrugStars er fuldt engageret i databeskyttelse og beskyttelse af personlige oplysninger. Medicinalvirksomheder har mulighed for at modtage anonyme data, der bidrager til udvikling af nye og forbedrede lægemidler.

Det er vort håb, at du vil være med til at støtte RYK gennem anvendelse af DrugStars app. Giv gerne også tippet videre til din familie, venner og kollegaer, som kan være med til at støtte RYK i sit arbejde for mennesker med rygmarvsskader.


DrugStars app kan både downloades i App Store (iPhone) og i Google Play Butik (Android). 

Læs mere om Drugstars (link: https://www.drugstars.com/da/ )