Sportslejr på Club La Santa

20 personer med fysiske handicap får sammen en unik mulighed for at kickstarte deres idrætsliv gennem en uge med sportsaktiviteter og socialt samvær på Lanzarote. Over syv dage i december 2019 skal de i fællesskab prøve kræfter med en bred palette af sportsgrene og -aktiviteter under sydens sol. Målet er at inspirere deltagerne til at gøre idrætten til en del af hverdagen i Danmark.

Det er Club La Santa på Lanzarote, der er rammen om sportslejren, der finder sted fra 13. til 20. december. Efter hjemkomsten hjælper Parasport Danmark de medvirkende med at finde frem til et lokalt idrætstilbud, ligesom der kan søges støtte til transport og eventuelle sportshjælpemidler.

Sportslejren støttes af puljen "Den gode oplevelse i et fællesskab med andre", der er oprettet af Vanførefonden, Bevica Legater og Bevica Fonden. Puljen uddeles i regi af Egmont Højskolen, Dansk Handicap Forbund og Parasport Danmark. 

Planen er, at sportslejren skal afvikles en gang om året og foreløbig frem til 2021.

Ansøgning: dengodeoplevelse.danskhandicapforbund.dk/ansoeg/. Frist: 19. august. Den 14. september afholdes intromøde med mødepligt.

BB/Kilde: Parasport Danmark