sommerkursus

Lotte
Offline
Joined: 01/03/2012

Vel hjemme fra en dejlig uge på RYKs sommerkursus på Egmont Højskolen vil jeg sende et bifald til planlægningsgruppen for et godt kursus. Kan kun varmt anbefale medlemmer, der ikke har deltaget på et sommerkursus før, at prøve det; ikke mindst nyskadede. Her finder man udfordringer til lands og til vands, hyggeligt samvær og berigende erfaringsudveksling med dejlige mennesker og underholdning til både latter og indsigt. Tak endnu engang. Vi ses igen i uge 30 næste år. Sommerhilsner Birgitte Bjørkman

testcontact
Offline
Joined: 29/02/2012
Fede billeder! Jeg savner

Fede billeder! Jeg savner dog festaftenen?

admin
Offline
Joined: 09/02/2012
Billeder:
Lotte
Offline
Joined: 01/03/2012
jeg vil tilføje til Thomas'

jeg vil tilføje til Thomas' opfordring om at sende fotos ind: Måske bliver netop dit foto bragt i RYK! i en reportage over sommerkurset .
Birgitte Bjørkman

testcontact
Offline
Joined: 29/02/2012
Også tak fra mig. Skønt

Også tak fra mig. Skønt med så meget godt humør samlet et sted. Og så vil jeg viderebringe en hilsen til kursisterne fra Holger Bech Nielsen, der nåede toget og kom godt hjem. Han havde hygget sig.

Jens Bo. 

admin
Offline
Joined: 09/02/2012
Også bifald og tak til alle

Også bifald og tak til alle kursister, planlæggere, hjælpere, undervisere osv. fra mig.
Det bliver aldrig kedeligt at tage på højskole og kan bare ikke anbefales nok til alle dem, der ikke har været afsted endnu.

Til Jer der var afsted vil jeg da lige informere om, at jeg er hjemme igen og har det nogenlunde, men tager det roligt i denne uge. Det værste er at det er så pokkers varmt.

Skulle nogen have taget et billede eller to, så samler jeg gerne ind og laver et galleri, ligesom de forrige år, så alle kan få set billederne. Bare send dem til webmaster@ryk.dk der er plads nok i mailboxen.

mvh
Thomas,
vinder af Det gyldne Kateter 2008