Anmodning om værnemidler

Jeg vil gerne i betragtning til gratis masker

Ulykkespatientforeningen og RYK er via vores medledmsskab af ESCIF (European Spinal Cord Injury Federation) kommet i besidelse af flere værnemidler i form af CE godkendte ansigtsmasker i æsker á 50 stk. Vi vil arbejde på at få flere værnemidler til uddeling, så længe vi oplever et behov. Uddelingen er kommet i stand via ESCIF Help Alliance. Se mere her. Se mere om ESCIF Help Alience på sociale medier: Facebook og Instagram.

Du er velkommen til at søge, så længe lager haves. Vi sender masker ud, hver gang vi når et passende modtagertal, så hav lidt tålmodighed når du har søgt.

Du får en bekræftelse på dit udfyldte skema her på siden (husk at klikke "Indsend" når skema er udfyldt).

Først når du modtager en mail fra os, ved du hvorvidt du er kommet i betragtning.

Bedste hilsner fra Ulykkespatientforeningen og RYK

protect the vulnerable

PS: Har du en BPA hjælpeordning, så er du faktisk berettiget til værnemidler til dine hjælpere. Se dette link til Sundhedsstyrelsen. Derfor bør du først og fremmest kontakte din hjemkommune, hvis du har BPA. Har din kommune ingen værnemidler, eller mangler du af andre årsager, så er du velkommen til at udfylde nedenstående skema. Mængden af værnemidler er begrænset, så svar oprigtigt på spørgsmålene, så vi kan sikre en så fair fordeling som mulig.

Vej og nummer/etage

Postnummer og bynavn

Din e-mail adresse

Skriv dit mest anvendte telefonnummer

Svar delvis hvis du bruger respirator, men ikke 24 timer i døgnet. Svar nat-maske hvis du f.eks. bruger CPAP/NIV maske om natten.

Svar delvis hvis du har BPA i mindre end 24 timer i døgnet.

Svar "Meget" hvis du har flere end 2 daglige besøg af hjemmeplejen, svar "Moderat" hvis du har 1-2 daglige besøg, svar "Lidt" hvis du har mindre end et dagligt besøg. Svar nej hvis du ikke anvender hjemmeplejen.

Svar ja hvis du har markant nedsat vitalkapacitet. Ellers svarer du nej.

Svar ja hvis du: Har højt blodtryk, er meget overvægtig, har diabetes, er i behandling for cancer. Ellers svarer du nej.

Det har vist sig, at mænd over 65 er særligt udsatte. Derfor dette spørgsmål.

Svar ja hvis du årligt har lungebetændelse. Ellers svarer du nej.

Svar ja hvis du har et job, hvor du er nødt til at møde på arbejdspladsen. Ellers svarer du nej.

Evt. supplerende oplysninger ifm. din ansøgning (max 100 karakterer)