Anmodning om værnemidler

Jeg vil gerne i betragtning til værnemidler

NB NB NB

Der kan pt. ikke søges værnemidler, da vi afventer evt. ny leverance. Vi skriver på facebook når der er nyt.

NB NB NB


Ulykkespatientforeningen og RYK er via vores medledmsskab af ESCIF (European Spinal Cord Injury Federation) kommet i besidelse af en leverance værnemidler. Disse ønsker vi at uddele til dem, der trænger mest. Til at starte med er der tale om en mindre mængde ansigtsmasker i æsker á 50 stk. Der tildeles højst en pakke pr. ansøger. Vi vil arbejde på at få flere værnemidler til uddeling. Uddelingen er kommet i stand via ESCIF Help Alliance. Se mere her. Se mere om ESCIF Help Alience på sociale medier: Facebook og Instagram.

Har du en BPA hjælpeordning, så er du faktisk berettiget til værnemidler til dine hjælpere. Se dette link til Sundhedsstyrelsen. Derfor bør du først og fremmest kontakte din hjemkommune, hvis du har BPA. Har din kommune ingen værnemidler, eller mangler du af andre årsager, så er du velkommen til at udfylde nedenstående skema. Mængden af værnemidler er begrænset, så svar oprigtigt på spørgsmålene, så vi kan sikre en så fair fordeling som mulig.

Vi sætter den første deadline til den 14. juni 2020. Efterhånden som vi forhåbentlig får flere værnemidler, vil vi starte nye ansøgningsrunder.

Du får en bekræftelse på dit udfyldte skema, men først når du modtager en mail fra os, ved du hvorvidt du er kommet i betragtning.

Bedste hilsner fra Ulykkespatientforeningen og RYK

protect the vulnerable

Vej og nummer/etage

Postnummer og bynavn

Din e-mail adresse

Skriv dit mest anvendte telefonnummer

Svar delvis hvis du bruger respirator, men ikke 24 timer i døgnet. Svar nat-maske hvis du f.eks. bruger CPAP/NIV maske om natten.

Svar delvis hvis du har BPA i mindre end 24 timer i døgnet.

Svar "Meget" hvis du har flere end 2 daglige besøg af hjemmeplejen, svar "Moderat" hvis du har 1-2 daglige besøg, svar "Lidt" hvis du har mindre end et dagligt besøg. Svar nej hvis du ikke anvender hjemmeplejen.

Svar ja hvis du har markant nedsat vitalkapacitet. Ellers svarer du nej.

Svar ja hvis du: Har højt blodtryk, er meget overvægtig, har diabetes, er i behandling for cancer. Ellers svarer du nej.

Det har vist sig, at mænd over 65 er særligt udsatte. Derfor dette spørgsmål.

Svar ja hvis du årligt har lungebetændelse. Ellers svarer du nej.

Svar ja hvis du har et job, hvor du er nødt til at møde på arbejdspladsen. Ellers svarer du nej.