Skal jeg købe en elektronisk p-skive?

bb-brit
Offline
Joined: 28/01/2019

Efter utallige parkeringsbøder rundt i landet, er jeg nu kommet til den erkendelse, at jeg er for glemsom til at sætte p-skiven. Jeg vil derfor gerne købe en elektronisk p skive, så jeg ikke skal tænke på at sætte min p-skive hver gang jeg parkere bilen.

Jeg har fundet et par interessant elektroniske p-skiver her (https://pricesurf.dk/elektronisk-p-skive/), som ligeledes er i et design som jeg synes er flot. 

Har I nogle erfaringer med elektroniske p-skiver? Virker de? Er de pengene værd? 

På forhånd tak for hjælpen!

Aleksander agard
Offline
Joined: 21/11/2019
Vent til Black Friday-salg

Hvis du vil købe, kan du vente sort fredag ​​og derefter gå til at købe en, er det nødvendigt?

Med venlig hilsen,

Aleksander fra enhver indsats

Henrikandersen87
Offline
Joined: 07/03/2019
Det er en god idé

Jeg vil helt klart anbefale dig at købe en p-skive. Det kan hurtigt spare dig for mange penge. Det er dog noget man skal overveje, når man tænker på økonomien ved at have bil.

Else
Offline
Joined: 19/11/2018
Helt klart elektronisk p-skive

Jeg ville helt klart vælge en elektronisk p-skive, da den bare virker. Jeg har i hvert fald undgået mange bøder på den måde. Den er godt nok lidt dyrere, men har du ikke pengene nu og her så tag et rentefrit lån på 1000 kr du skal bare betale dem tilbage inden 30 dage

Mikkel Sørensen
Offline
Joined: 24/09/2019
Elektronisk p-skive

Ved godt jeg er lidt sent ude, men håber stadig du læser med. Jeg synes at en elekronisk p-skive kan være en en god fordel hvis du holder et sted hvor der er parkering i 2 timer, men husk på at med en elektronisk p-skive skal du køre en lille tur med bilen før p-skiven rykker sig til det nuværende tidspunkt. Derfor synes jeg at det kan bedre betale sig med et almindelig p p-skive fra tanken til 10 kr, desuden spare du også flere penge på den måde.

Venlig hilsen

Mikkel