Skal jeg købe en elektronisk p-skive?

bb-brit
Offline
Joined: 28/01/2019

Efter utallige parkeringsbøder rundt i landet, er jeg nu kommet til den erkendelse, at jeg er for glemsom til at sætte p-skiven. Jeg vil derfor gerne købe en elektronisk p skive, så jeg ikke skal tænke på at sætte min p-skive hver gang jeg parkere bilen.

Jeg har fundet et par interessant elektroniske p-skiver her (https://pricesurf.dk/elektronisk-p-skive/), som ligeledes er i et design som jeg synes er flot. 

Har I nogle erfaringer med elektroniske p-skiver? Virker de? Er de pengene værd? 

På forhånd tak for hjælpen!

Aleksander agard
Offline
Joined: 21/11/2019
Vent til Black Friday-salg

Hvis du vil købe, kan du vente sort fredag ​​og derefter gå til at købe en, er det nødvendigt?

Med venlig hilsen,

Aleksander fra enhver indsats

Henrikandersen87
Offline
Joined: 07/03/2019
Det er en god idé

Jeg vil helt klart anbefale dig at købe en p-skive. Det kan hurtigt spare dig for mange penge. Det er dog noget man skal overveje, når man tænker på økonomien ved at have bil.

Mikkel Sørensen
Offline
Joined: 24/09/2019
Elektronisk p-skive

Ved godt jeg er lidt sent ude, men håber stadig du læser med. Jeg synes at en elekronisk p-skive kan være en en god fordel hvis du holder et sted hvor der er parkering i 2 timer, men husk på at med en elektronisk p-skive skal du køre en lille tur med bilen før p-skiven rykker sig til det nuværende tidspunkt. Derfor synes jeg at det kan bedre betale sig med et almindelig p p-skive fra tanken til 10 kr, desuden spare du også flere penge på den måde.

Venlig hilsen

Mikkel