RYK nye debat side er ikke særlig gennemskuelig

Michael Bæk
Offline
Joined: 25/05/2008

Efter at vi er kommet over på den nye hjemmeside, med ny debat udseene syntes jeg den er meget svær / bøvlet at læse de forskellige emner.

Samtidig syntes jeg at der er mindre der skriver om emner, og ligeledes kommer med kommentarer til de forskellige indlæg.

Men jeg ved ikke om det kun er mig, eller om der er flere der også mener at vi skal tilbage til den tidligere model debat side igen.

Håber at RYK tager stilling til denne debat.

admin
Offline
Joined: 09/02/2012
Der sker ikke nogen ændring

Der sker ikke nogen ændring af debatsiden, da den for langt de fleste fungerer fint.
Det er nødvendigt med et login, desværre, for ellers oversvømmes vi af spam i alle afskygninger.
Der er ca 100 forsøg på at sende spam til debatsiden om ugen og hvis det ikke blev stoppet automatisk ville siden være komplet ubrugelig.
Der er en fin oversigt over det nyeste på debatsiden ude i højre side og hvis du bruger linket "Historik" under listen i højre side får du alle de nye ting på siden listet op.
Hvis du logger ind på siden og lader være med at logge ud, så huskes du i en måned af gangen, og så er de nye ting, du ikke har læst også markeret for dig.

Lars Hermansen
Offline
Joined: 25/05/2008
Jeg skrev et indlæg d. 20/7

Jeg skrev et indlæg d. 20/7 2009 om debatsiden. Der er ikke sket noget siden. Hvad sker der, er der ikke nogen, der er ansvarlige? Hvad med dig, Thomas? Jeg vil gerne have et svar - fra Birgitte Bjørmann måske?
På forhånd tak!

Lars Hermansen

Lars Hermansen
Offline
Joined: 25/05/2008
Jeg synes, at den gamle

Jeg synes, at den gamle debat var meget bedre. Jeg synes også, at det overflødigt og meget omstændigt, at man først skal »logges på«, før man kan deltage i debatten. Jeg tror, det afholder mange - incl. mig selv - i at være med. Jeg ved ikke, hvad det skal ske, men et eller andet skal det ske! God arbejdslyst!
Med venlig hilsen, Lars Hermansen

admin
Offline
Joined: 09/02/2012
Så har jeg oprettet en

Så har jeg oprettet en listning af debattens indlæg, som ligner måden den gamle debat blev vist på.
Vælg med linket øverst på siden, når du har valgt Debat.
Så er der frit valg, indlæg skal stadig puttes ind under et emne når det skrives, men det kan altså findes på flere måder.

Arbejder stadig på om, der er en mulighed for at lave anonyme indlæg, selvom man skal logge ind, for det bliver altså ikke muligt at skrive indlæg uden at være logget ind. Der kommer hver eneste dag forsøg på at indlægge spam-indlæg med indhold de fleste af os helst er fri for og den mest effektive metode til at holde disse væk på, er altså kravet om login.

testcontact
Offline
Joined: 29/02/2012
Vi har i bestyrelsen

Vi har i bestyrelsen diskuteret debat-forumets opbygning og brug, og vi er enige i store dele af kritikken. Vi vil søge at gøre forummet mere tilgængeligt. Men vores webmaster er pt. indisponibel, så vi må alle væbne os med lidt tålmodighed.

Mvh Jens Bo.

Søren Ingvardsen
Offline
Joined: 26/05/2008
Jeg skal undlade at

Jeg skal undlade at kommentere hvad jeg syndes om debatforummet og hjemmesiden som helhed men blot fortælle hvordan jeg bruger debatforummet.

Når man bruger sit login er historik det perfekte værktøj for mig.
Hvis man klikker på historik får man listet alle indlæg fra samtlige forums og de er endda mærket med et rødt new hvis man ikke har læst dem før og det sidste indlæg ligger øverst.
Så er det bare at vælge hvad man vil læse eller ikke. Personligt gider jeg ikke læse en leder fra RYK tilbage fra 2006 som Thomas har lagt ind men det er vel ok den kan findes på hjemmesiden.
Er jeg gal på den?
Mvh Søren

holm
Offline
Joined: 04/10/2008
Den gamle debatside var

Den gamle debatside var tilgængelig, og nem at overskue, og det er tydeligt at der ikke er særligt mange der skriver ind på debatsiden, som førhen, hvorfor lave noget om, som folk generelt har været tilfredse med, så jeg forstår ikke hvorfor at siden skulle laves om LAD OS FÅ DEN GAMLE VERSION AF SIDEN TILBAGE IGEN, som siden var førhen, fik man tips og gode ideer, og det var betydeligt nemmere at give en kommentar og tip til vedkommende, for vi er jo mange i samme båd og vores livssituation er så specifik at vi i aller højeste grad kan drage nytte af hinandens erfaringer, både de dårlige og de gode.

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Jeg er helt enig med dig i

Jeg er helt enig med dig i at det ikke viser sig at man ikke har lyst til at drage nytte af hinandens viden, erfaringer og andet. Man skulle, som du skriver at vi er i samme båd, også tro at folk kunne bruge denne udgave ag debatsiden selvom den åbenbart ikke er så god som den gamle.

Men det burde vel ikke holde nogen fra at finde herind. Og så kan vi jo skubbe på for at få den lavet om. Det har vi vel lov til og det er jo os der skal bruge den.

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Jeg kender ikke den gamle

Jeg kender ikke den gamle debatside men jeg syntes da ikke det er noget problem med et login! Det tager 2 sek. og annonym kan man da være. Det er bare at kalde sig et eller andet!

Jeg savner noget mere gang i de emner som man skulle tro berør mange. Der kan gå lang tid mellem at jeg kommer på men kan da se jeg ikke går glip af ret meget.

Det undrer mig!

Michael Bæk
Offline
Joined: 25/05/2008
Hej Scharky Det kan jeg ikke

Hej Scharky

Det kan jeg ikke give dig ret i, for at se på en debat skal du ind på hver enkelt for at se det, før kunne man se det hele på en gang. Og med hensyn til dem der vil være anonym, syntes jeg at det er helt ok, det må være op til den enklte hvad de vil være. Men jeg kan se at der ikke er så mange der skriver, eller kommer med en kommentar som før, og heller ikke men samme sprogbrug som før, jeg har talt med flere og de har samme synspunkt som mig, at debatsiden er for uoverskulig og man kan ikke se alle debatter på en gang som før.
Hvad mon egentlig grunden er til at det skal laves så meget om, det virkede fint og overskuelig, man skulle ikke først logge sig ind, ved at man skal logge sig ind, kan der være nogle som ikke vil skrive på debatten og det kan være lige dem vi mangler nu, for den mangler lidt krydderi for at blive som før.

Michael Bæk
Offline
Joined: 25/05/2008
Michael Bæk

Michael Bæk

Sharky
Offline
Joined: 23/05/2008
Hej Michael Der er både

Hej Michael

Der er både fordele og ulemper ved at have login, fordelen er at man kan få fjernet uønskedet materiale som reklamer eller andet, vi har jo set at der er en del af det på debatten.

Hvis man ønsker at være anonym er det da også muligt i det nye forum - efter hvad jeg kan se, ellers er det nemt at overskue de forskellige indlæg, men jeg er også vokset op om et forum fordi jeg selv roder med det i forvejen.

Det nye forum her er meget overskueligt, nu kan man se hvad der er hvad det er net at finde rundt, det vil altid være meget svært at skulle vænne sig til noget nyt.

Venlig hilsen
Henrik Larsen
www.handikapinfo.dk

Michael Bæk
Offline
Joined: 25/05/2008
Michael Bæk Det kan godt

Michael Bæk

Det kan godt være at man stadivæk kan se den gamle debatside via linket, men det ændrer ikke på at denne her debatside ikke er nær så god som den gamle efter min mening.

Før kunne man se alle indlægene på en gang, uden at man skal ind på hver gruppe af indlæg for at se hvad der er skrevet, det var meget mere gennemskulig før. Og der skulle man ikke oprettes som bruger først, for der er måske nogle mennesker der gerne vil være anonym,
og deres svar på et indlæg kan være rigtig god.

admin
Offline
Joined: 09/02/2012
Indlæg fra den gamle debat

Indlæg fra den gamle debat side kan læses her: http://ryk.dk/node/1304 eller ved at følge linket nederst på debatsidens forside, hvor de forskellige debatgrupper er listet.

bwci
Offline
Joined: 02/06/2008
Giver Michael fuldstændig

Giver Michael fuldstændig ret. Debatten er meget uoverskuelig. Ligeledes savner jeg alle de gamle debatter. Hvis det stadig er muligt at se dem, kunne det være en rigtig god idé at gøre dem tilgændelige for os.