RYK er som resten af Danmark på 'nedsat blus' på grund af Corona-virus

Kære alle sammen.

Spredningen af Coronavirus har sat Danmark og resten af verdenen i en ekstraordinær situation. Regeringen har bedt os vise ansvar og samfundssind og passe på på dem, der passer på os. Vi skal mindske risikoen for at ansatte i sundhedsvæsnet og ældreplejen smittes, men også mindske risikoen for at smitte hinanden.

Mange af RYKs planlagte arrangementer og aktiviteter er derfor enten aflyst eller udsat, til vi kommer om på den anden side af krisen.

Det gælder bl.a. de arrangementer, der blev præsenteret i det sidste nye RYK! Magasin.

  • Fyraftensmøderne Udfordringer med tarm, vil indtil videre blive udskudt til efteråret. Nye datoer tilgår senere.
  • Wings for Life Word Run er aflyst for 2020 – der vil dog under hensyntagen til anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen naturligvis være mulighed for at gå/løbe/køre en tur denne dag, men selve arrangementerne rundt omkring i de større byer er aflyst.
  • Health & Rehab messen er udskudt til den 2.-4. september 2020.
  • Ry Outdoor er pt. ikke aflyst, men plan B er at flyttet arrangementet til den 14.-16. august.
  • Royal Run er pt. ikke aflyst, men man har lavet en plan B, hvis det bliver nødvendigt at udskyde løbet.
  • Uge 30 er pt. ikke aflyst. Man følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger.
  • Skanderborg Festival er pt. ikke aflyst, men arrangørerne følger nøje Sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

På nuværende tidspunkt er det også meget tvivlsomt, om vi kan afholde vores generalforsamling den 16. maj og vi må forberede os på, at udsætte den til et senere tidspunkt. Endelig beslutning om udskydelse vil blive taget i løbet af de næste 2 uger.

RYK vil ikke dagligt komme med opdateringer vedrørende Coronavirus, men henviser til Sundhedsstyrelsens hjemmeside og øvrige officielle links. Det skyldes, at jo flere platforme der kommer med information om det samme, jo større risiko er der for, at der kommer fejlinformation. På RYK.dk kan man finde relevante links.

Vi vil dog fortsat sende info ud på hjemmesiden og facebook, hvis vi får særlige informationer fra vores 2 rehabiliteringscentre.

Ryk ville normalt opfordre til sammenhold, og det gør jeg også i dag men på afstand - Send en hilsen og et virtuelt kram til hinanden – det giver tryghed og fællesskabs følelse. Brug fx skype, facebook, facetime og telefonen, som et alternativ til at holde kontakt.

Jeg håber, at I alle vil komme godt og sikkert gennem denne meget alvorlige tid – pas godt på hinanden og ikke mindst jer selv.

De bedste hilsner

Helle​