Rejser: Sydlandsk wellness

Vil man forene rejse, kulturoplevelser og wellness eller træning, tilbyder det nyåbnede rejsebureau, SusTravel, en rejse til det italienske wellness hotel, Ermitage Bel Air ved Padova. Rejsebureauet lover en oplevelse for alle sanser. Hotellet er et smukt, familiedrevet hotel, etableret på termiske kilder og byder på en unik oplevelse af velvære, nydelse og afslapning.

Hotellet tilbyder wellness, anti-stress behandling, individuel træning med tilknytning af fysioterapeut, almindelig træning i motionscenter samt i indendørs og udendørs pool.

Hotellet tilbyder professionelle behandlinger med speciale i termiske bade, mudder-behandling, massage, genoptræning i samarbejde med speciallæger i neurologi, reumatologi m.m. Det italienske hotel er omgivet af Euganian bjergene, vingårde og vinmarker og er beliggende i rolige omgivelser blot 10 minutters gang fra centrum af byen Abano Terme. Blot en times bilkørsel fra hotellet finder man spændende kulturelle seværdigheder og cafeliv, bl.a. udflugter til Verona og Venedig kan anbefales. Hotellet tilbyder fuld pension og kørsel tur/retur til lufthavn. Kontakt bureauet for tilbud og priser på tlf. 7020 2029 eller læs mere på sustravel.dk

BB