Rejse med rygmarvsskade

millanielsen155
Offline
Joined: 13/08/2018

Jeg har efter diskusprolaps fået rygmarvsskade, hvilket gør at jeg for tiden er afhængig af kørestol. Forhåbentlig kommer jeg med tiden ud af den. Min mand og jeg har dog et stort ønske om at rejse allerede til september, hvor jeg fortsat forventes at skulle bruge kørestol. Vi har valgt september, da vi tænker, at de fleste sommerferierejsende er vendt hjem på dette tidspunkt. Derfor tror vi på, at vi kan få mere ro og plads til at nyde vores ferie. Det er også noget, som de lægger vægt på ved september i denne blog https://you-go.dk/bloggen/italien-aaret-rundt/ som vi har brugt som inspiration for vores rejse.
Vi søger dog gode råd fra andre rejseglade med rygmarvsskade eller som af anden grund er bundet til kørestol – hvad gør I, når I rejser? Hvordan klarer i flyveturen, og hvordan begiver i jer rundt for at se seværdigheder?
Venter spændt på gode råd – og ellers god ferie til dem, der stadig har denne til gode.

AH
Offline
Joined: 03/04/2019
rygproblemer og rejser

Hej jeg har fået en traumatisk Diskusprolaps efter at jeg blev kørt ned af en bil. Når jeg rejser så er væreste for mig at sidde stille i så mange timer, så jeg vil nok fokusere på transport midler hvor i han kan bevæge sig eller få ro undervejs. 

Jeg køre selv utrolig meget på mit arbejde  og har selv efter min diskursprolaps haft svært ved at sidde i en bil i længere tid :( 

Hilsen Arne