Prøv kørestolsbasket

Lavia Københavns kørestolsbasket hold, Copenhagen Thunder Wheels, inviterer alle til at prøve kørestolsbasket.  Holdet, som er en afdeling af Lavia København, startede op i sommeren 2012 og er stadigvæk et forholdsvist nyt hold.

Holdet består af 12-14 aktive medlemmer, som jævnligt kommer til træningen, men man vil meget gerne se klubben vokse sig endnu større.

Holdet har lækre faciliteter i Grøndalcentret med fuldbane tre gange om ugen, eget skab til sportsstolene og handicap-omklædningsrum. 

Holdet deltager i den danske FM turneringen, og ambitionen er da også at deltage ved stævner i udlandet, gerne 1-2 pr. sæson.

Kørestolsbasket kræver i udgangspunktet ikke den store fysiske funktion. Faktisk er der mulighed for at de fleste mennesker kan være med. Uanset om der er tale om amputerede, rygmarvsskadede eller sågar personer med en sportsskade, f.eks. knæskader.

Lørdag den 2. november 2013 afholdes en ”Prøv Kørestolsbasket dag”.  Det foregår i Grøndal Center på adressen Hvidkildevej 64, 2400 København NV fra kl.11.00 til kl.13.00. 

Det er gratis at deltage. Der er selvfølgelig sørget for, at der står en sportsstol til rådighed.