Politisk debat på generalforsamlingen

Kære medlemmer. 

Der er valg til Folketinget den 5. juni 2019. Det er ikke en nyhed i sig selv. Men, at der bliver arrangeret en politisk debat med stærke politiske kandidater i forbindelse med RYKs generalforsamling den 25. maj 2019, det er en vaskeægte nyhed. 

RYK har med udgangspunkt i beretningen og andre emner, der ligger medlemmerne på sinde, arrangeret et møde mellem deltagerne til generalforsamling og følgende kandidater til det kommende Folketing: Mai Villadsen (Ø), Dorte Nørbo (F), David Trads (A), Martin Lidegaard (B), Theresa Scavenius (Å), Mette Abildgaard (C) og Morten Messerschmidt (O). Og, det kan være, at der kommer en enkelt mere til.

Der vil blive sat fokus på emner som fx biler, fleksjob, handicapbetingede merudgifter, tilgængelighed og meget mere, ligesom der vil blive sat fokus på vores generelle interesser for samfundet som sådan.

Det betyder, der er endnu en god grund til at komme til generalforsamlingen for at skabe interesse for at gøre noget for at forbedre vilkårene for vores målgruppe – og naturligvis få sat fokus på noget, der er vigtigt for deltagerne hver især.

Så er du endnu ikke tilmeldt RYKs generalforsamling, så er det nu du skal til tasterne.

Tilmelding til generalforsamlingen sker via ryk.dk. (Tilmelding er nødvendig af hensyn til beværtning). Tilmeldingsfrist: Fredag den 17. maj 2019