Paradart

Bullseye fra en kørestol

Dartsporten er på alle måder i fremgang, hvilket også gælder Paradart.
Den bold, eller rettere pil, har man grebet hos Langhøj i Aarhus. Danmarks største firma inden for indretning af handicapkøretøjer har valgt at støtte op om sporten, ved at afholde en Paradart turnering d. 22. september.
Langhøj ønsker generelt at støtte op om det aktive liv i kørestol og fremme parasporten, hvorfor det er helt naturligt at være arrangører af Langhøj Open, som i øvrigt er helt gratis at deltage i.
På dagen er der også besøg af David Lebuser, som er en af verdens bedste WCMX udøvere. Tyskeren medbringer en af hans Parkour baner som der er mulighed for at prøve.
Uanset om man er kørestolsbruger eller ej, så kan man deltage i Langhøj Open. Er man ikke kørestolsbruger, så stiller Langhøj gerne en sådan til rådighed.
Mere info og tilmelding via Langhøjs hjemmeside eller Facebookside seneste d. 1/9.
Ønskes et interview eller yderligere information, kontakt da marketingsansvarlig Thomas Blond Nissen: 8140 7001

Tilmelding til Langhøj Open 2018 sker til tbn@langhoej.dk senest d. 1. september. Det er gratis at deltage.

FAKTA om Langhøj Open 2018:

  • Langhøj Open 2018 bliver afholdt i Langhøjs showroom lørdag d. 22. september på Hasselager Centervej 26 8260 Viby J.
  • Der spilles efter officielle regler dvs. at der spilles ned fra 501 hvorefter der lukkes på dobbelt. Når begge spillere er på lukning spilles der maks. 10 runder, hvorefter man spiller tættest på bull for at få leg’et afgjort. Der spilles bedst af 3 legs.
  • Alle kan deltage – også ikke fysisk handicappede, det kræver dog at der spilles fra en kørestol i så fald.
  • Alt efter antal deltagere spilles der i grupper af 4, hvor nr. 1, 2 & 3 går videre til A, B & C finalerne og hvor nr. 4 ryger direkte ud.
  • Der er præmier til vinderne af A, B & C rækkerne. Præmierne er sponsorerede af vores samarbejdspartnere som er JYSK, Dartshop.dk, Fit4Fight. Præmierne vil blive offentliggjort på stævnedagen.
    Der er samtidigt en spurtpræmie til spilleren der laver det højeste antal point på 3 pile i løbet af dagen – man deltager i spurtpræmien ved at melde til ”noteren” at man gerne vil have sin score med i konkurrencen.
  • Der kan købes mad og drikke i løbet af dagen til fair priser.
  • Stævnet starter kl 10, der vil være åbent fra kl. 09 til opvarmning.