Ny hjemmeside fra svenske Spinalis

Mamma Pappa Lam

At få barn indebærer store omstillinger i alle familier. Når en af forældrene dertil har en rygmarvsskade, kan der opstå mange spørgsmål, som kan være svære at finde svar på. Den svenske stiftelse, Spinalis har derfor lanceret en ny webside med det formål at højne viden og indsigt om fertilitet, graviditet, fødsel og forældreskab hos forældre med rygmarvsskade. Med hjemmesiden er det også ønsket at sprede relevant information til rygmarvsskadede og tilknyttet personale, styrke og inspirere forældre og kommende forældre med rygmarvsskade samt give en mulighed for en “mødeplads”, hvor der kan udveksles erfaringer. Under de enkelte fokusområder finder man dels generel information, dels svar på en række ofte stillede spørgsmål. På hjemmesiden finder man også en blog, hvor nogle af initiativtagerne beretter om stort og småt som forældre og familie.

På sigt vil hjemmesiden blive udvidet med mulighed for at downloade en formationsfolder og få tips til hjælpemidler. Ikke mindst vil Mamma Pappa Lam starte et forældrenetværk med mulighed for at skabe kontakt forældre imellem. Dertil planlægger initiativtagerne at holde forelæsninger om emnet for personer med rygmarvsskade, pårørende og behandlere.

Mamma Pappa Lam finder man desuden også på facebook på facebook.com/mammapappalam

Initiativtagerne til hjemmesiden er selv forældre og har en rygmarvsskade. Stiftelsen Spinalis er en almennyttig stiftelse, hvis hovedformål er at fremme forskning og behandlingsudvikling på rygmarvsskadeområdet. Find hjemmesiden på mammapappalam.se

BB