Ny elevationsseng

Kikkas
Offline
Joined: 19/10/2017

Jeg skal have ny seng, og det skal selvfølgelig være en elevationsseng, men hvilken skal jeg vælge? De er jo forfærdelig dyre, og jeg vil nødig fortryde mit valg. Jeg har fundet denne side, som giver lidt gode råd med på vejen https://senge-testeren.dk/ men de kommer ikke med nogen specifikke anbefalinger på konkrete senge, man kan købe, eller henviser til en god forhandler. Derfor spørger jeg nu her, hvilken elevationsseng kan anbefales til en som mig?

På forhånd tak for hjælpen

Larskristensen12
Offline
Joined: 28/10/2019
Det er smart med nye gadgets til hverdagen

Hej

Jeg synes simpelthen det er fantastisk at jeg har fundet en masse nye gadgets, som senge og andre lækre ting ved bare at søge på google. Det er så nemt at det første og billigste bare popper op på skærmen, også kan man bestille. Nemmere bliver det ikke.

Kh

Lars

sunnyway
Offline
Joined: 10/09/2019
Et lille tip til at finansiere den nye seng

Jeg er helt enig i, at elevationssenge er dyre. Det er dog vigtigt at pointere, at det ikke kun er rige mennesker, som kan købe sådan en seng. Jeg har f.eks. ikke den højeste indtægt, men har alligevel fundet en løsning, hvor jeg ikke bliver ruineret. Løsningen fandt jeg via www.digitalafbetaling.dk, hvor jeg blev bekendt med muligheden for at købe senge på afbetaling. Dette var åbenbart muligt uden krav om betaling af renter og gebyrer. 

Nitram
Offline
Joined: 21/09/2018
Guide til valg af elevationseng

Hos Dinseng.dk har de mange elevationssenge med forskellige hårdheder. https://www.dinseng.dk/shop/6-elevationsseng/ har de mange elevationssenge. Jeg ved at de både har komfortgaranti og prismatch. Dvs du kan få ændret hårdheden, hvis det viser sig den er forkert.

Ellers finder du en god artikel her: https://www.dinseng.dk/jeg-har-faet-ryg--skulder--nakkeproblemer-og-er-blevet-anbefalet-at-koebe-en-ny-seng/ 

falther
Offline
Joined: 31/01/2018
Elevationsseng

Hej, jeg vil helt klart anbefale at tage et kig på: https://sengetid.dk/collections/elevation

De har mange gode elevationssenge og kører tit med gode tilbud der gør at du kan finde en god pris på en elevationsseng :) Tag et kig på det.

Nu ved jeg ikke helt præcis hvad dine behov er, men jeg tror også det er vigtigt, at du vælger den rigtige topmadras.

jeppej
Offline
Joined: 24/03/2018
Jeg fandt en rigtig god seng

Jeg fandt en rigtig god seng via https://www.seng.nu/bedste-elevationssenge/