For mange kg

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008

Det er nu blevet et problem at jeg de sidste 10 år har taget for meget på. Det kan jeg mærke på mine arme og at få tøjet til at side bare nogenlunde er også noget rod. Så tøjkøb er henlagt til det allermest nødvendige.

Jeg ved jeg skal tabe mig men mangler motivationen.

Alle tegn til hvor jeg skal tabe mig er der. Alligevel syntes jeg at jeg bliver træt bare af tanken om at jeg skal omlægge min kost, motionere osv.

Jeg har af flere omgang gået i motionscenter på PTU i Rødovre men får ikke meget ud af det.

Der er også langt. 35 km hver vej er langt syntes jeg plus de 2 timer der går med at køre et skema igennem.

Jeg har en håndcykel men mangler nogen at følges med. Forrig år cyklede min genbo med på hans alm. cykel men har fået travlt med andet. Det gik ellers godt.

Det meste irreterende sted jeg har for mange kg er på maven. Der overvejer at få fjernt fedt og overskudshud kirurgisk. Det er ikke noge jeg tager let på. Det er dog det mest oplagte sted jeg ikke kan tabe mig eller få huden til at komme på plads igen pga. af lammelse fra brystet og ned.

Mine bekymringer går mest på om det vil forvære mine neurogenesmerter og hvordan det ellers vil være i tiden bagefter.

Jeg ved også jeg skal mere motiveret før et evt. indgreb, da jeg skal huske at jeg skal spise anderledes og motionere for ikke at tage det på igen.

Det er nu om sommeren jeg ikke kommer i sommertøjet, da jeg bare ligner en der snart skal nedkomme. Jeg syntes det er vildt pinligt og har det selv dårligt med det.

Er det efter denne lange historie nogen der har prøvet at få fjernet fedt og hud på steder hvor i har jeres lammelser og hvad det har gjort ved de smerter der måtte have været der i forevejen?

Håber der er nogen med erfaringer.