Luksus i Thailand. For handicappede og alle andre.

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008

Endnu engang er der åbnet en ny handicap care villa i Hua Hin i Thailand. Dette sted er det bedste og flotteste jeg endnu har set nogen steder inkl. danmark. Her er ca 420 kvm bygninger, bestående at 2 villaer og en service bygning. Der er gang/køre stier hele vejen rundt om huset og 2 steder er der en "Sala" hvor man kan sætte sig i gode møbler og kikke ud over "Red Mountain" (det røde bjerg) i Hua Hin. Huset ligger 7 km fra centrum og strand. Det tager ca 12 minutter med taxi. Jeg har også taget turen flere gange dertil i kørestol med min el scooter til montering foran på stolen.
Stedet kan lejes samlet (10 personer, da der også er et værelse i service bygningen) eller bare en enkelt hus (4 personer). Hele stedet koster ca 25.000 for 1 måned, men kan også lejes på uge basis.
Begge huse har 2 soveværelser og 2 ensuite badeværelser, senge med elevation og hejs, person lift og senge galje, soveværelserne har også tv/parabol/dvd.
Toiletterne har håndtag ved toilet, nedfællelig bruse stol med armlæn og deruden en bækken/bruse stol.
Der er en kæmpe stor stue flot møbleret med håndlavede møbler og med kæmpe tv/surround/parapol/dvd.
Der er udendørs overdækket køkken/sofa-hjørne,

Desuden er der en service bygning med en stor indendørs køkken med alt i hårde hvidevare amerikaner-køl / ovn / microovn / induktionblus / opvaskemaskine / vaskemaskine / tørretumpler. HEr er også lager rum med 2 strand kørestole og en masse udstyr til en sjov dag i poolen.

Der er 75 kwm stor pool med forskellig vand dybte fra 80 til 160 cm, Der er 2 "ligge spa", et område i poolen formet som en seng og med meget lav vand dybte, hvor man kan ligge og og få boble massage.
Der er elektrisk lift med fjernbetjening til pool og spa.

Der er en mini bus med rampe og kørestols bespændig tilknyttet stedet, så de kan sørge for alt transport hvis det ønskes

http://www.careresorts.com/cms/en.html

Alle er velkomme til at stille spørgsmål og jeg kan være behjælpelige med alt både før og unde en rejse til thailand.
wheelchairthailand@hotmail.com , Brian Jensen

Thaiskoned
Offline
Joined: 08/11/2009
Til salg
Thaiskoned
Offline
Joined: 08/11/2009
My friends' home