Invalidebil og udlandsophold

Robogirl
Offline
Joined: 05/01/2009

Jeg er lidt i syv sind
For 3 år siden "udvandrede" jeg fra DK i 6 måneder, min daværende mand var stadig i Danmark og min invalidebil stod hos ham, og jeg betalte mine afdrag som jeg skulle, havde selvfølgelig samme forsikring etc. Jeg kom hjem til DK igen og well, ingen problemer der.

Nu har jeg lige fået beviliget ny bil, og står og skal skrive slutseddel om maks et par uger (det kribler jo lidt i fingrene for at få en ny ;)) MEN, her kommer så min udfordring, jeg skal måske ud af landet igen til efteråret, måske 1-2 år ! Jeg vil jo stadig gerne have en ny bil, så jeg har den når jeg er i DK, jeg har jo nu ikke længere end mand med adresse i MEN er stadig tilmeldt uni som jeg fortsætter med selvom jeg skal til udlandet, jeg vil så komme hjem til DK for at tage lidt forelæsninger og så gå til eksamen 4 gange om året, og så har jeg brug for min bil der. Jeg tænker at jeg vil stille den hos mine forældre da de har en ekstra garage. Sidst var der jo ingen der sagde noget til noget som helst, jeg betalte mine afdrag og havde min forsikring, men hvad så denne gang ? Må man gøre det, jeg kommer jo hjem igen og så har jeg brug for min bil, og jeg ved ikke engang før i juli om jeg skal afsted, og den nye bil kan jeg jeg jo få om 5 ugers tid (der er ingen specielle indretninger)

Well, håber nogle kan svare. Det eneste jeg kan finde på nettet er at jeg ikke må tage den med til udlandet i en længere periode, og det skal den jo ikke :))