fraflytning, kan det passe at jeg skal betale for at få lejligheden tilbage i ny stand

geiger
Offline
Joined: 27/05/2008

hejsa,

håber i kan hjælpe :-)

jeg står og skal flytte fra min lejlighed som jeg har boet i 11 år. Det er et offentligt lejemål, så har forstået at det åbenbart gør det mere vanskeligt.

Jeg har hørt fra andre at har man boet et sted i over 5 år tror jeg det er, så får man fuld indskud tilbage, men odense kommune oplyser mig at det gør jeg absolut kke, og hun oplyser mig også at jeg skal betale for at få lejligheden tilbage i samme stand som da jeg flyttede ind for over 10 år siden. Da en kørestolsbruger jo slider noget mere på inventaret og specielt gulvet vil jeg høre om det kan passe jeg skal bl.a. betale for at få lagt nyt gulv på.

det var vidst det, håber en ka hjælpe.

mvh
john

Niels Horsbøl
Offline
Joined: 04/06/2008
:

:

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Jeg snakkede for nylig med

Jeg snakkede for nylig med en tømmer fra kommunen. Han sagde at man selv skal skifte døre, paneler, radiatorer og hvad man eller havde ristet og ødelagt med en kørestol. Jeg har boet i samme lejlighed siden 1992. Jeg har dog ikke planer om at flytte, men vi snakkede bare om det.

Så det kan desværre være rigtig nok. Jeg troede også at det man var kommet til at skræmme i løbet af den tid man havde boet der, var noget kommunen betalte. De betaler kun for reetablinger af køkken, badeværelse og hvor de eller har ændret noget, da man flyttede ind.

Så jeg kommer ikke til at flytte. Det har jeg ikke råd til.

Niels. Der er jo forskel på om det er en kørestolsbruger der har levet der, eller en på 2 ben og normalfungerende. Skulle man rende og passe på at man med stolen ikke kom til at skræmme dører osv. så lever man jo ikke, og kan dermed ikke bevæge sig frit i boligen.

En normalfungerende der laver ridser i døre, hakker i dørkarme osv. er jo en hærværker, og hans depositum vil blive holdt tilbage og han får også en ekstra regning, for ikke normalt brug af lejligheden

Niels Horsbøl
Offline
Joined: 04/06/2008
Du må kigge i papirene...

Du må kigge i papirene... du har vel en lejekontrakt hvor det står sort på hvidt.

Mon ikke de kan nøjes med at slibe eller høvle gulvet af og gi det ny lak. Men det afhænger jo af gulvtypen.

Under alle omstændigheder er det jo dig der har slidt det op.

Fraflytter man en lejlighed i EAB, må man selv betale for de skader og slid der er sket. Rimeligt nok. Sådan var det for mig, og det fårstår jeg godt. For ellers er det jo de andre lejere der skal betale for mig.

Med venlig hilsen
Niels