Vand i fødder/ben?

Camilla Jensen
Offline
Joined: 24/05/2008

Jeg døjer for tiden rigtigt meget med vand i benene og fødderne, og lige nu er det så slemt at jeg ikke kan passe nogle af mine sko, og hvis jeg bruger lukkede sko, fr jeg vabler på mine fødder. Nolge der har gode råd? Har prøvet at sove med benene oppe, is pose, vene pumpe øvelser og motion! Syne bare ikke je´g kan finde en løsning! Det skal lie siges jeg har brækket rryggen, men er gåend, dog med nedsat kræft i begge ben.

Camilla Jensen
Offline
Joined: 24/05/2008
Jeg har nu været ved en

Jeg har nu været ved en neurolog, fik taget en masse blodprøver, som ikke gav svar på mine problemer, så nu er jeg blevet henvist til fys, og så skal jeg have scannet min ryg, for at se om mit beslag i ryggen sidder og irriterer nogle nerver. Mine smerter er nemlig kun blevet værre, og har måtte holde pause med træning, da jeg ikke kan gå efter bare en enkelt trænings time.
Hvis beslaget irriterer nogle nerver, skal jeg højst sandsynligt have fjernet mit beslag. Har nogle af jer prøvet dette?

Peter Q
Offline
Joined: 25/05/2009
Hej Camilla Er helt enig

Hej Camilla

Er helt enig med de andre, årsagen er det nok bedst du spørger din læge om

Mine egne erfaringer med vand i benene har jeg fundet en løsning på. Gilofa 2000 http://www.ofa.de/en-GB/products/support-stockings/gilofa-2000/?id=15815

Jeg sidder ikke ned pga. en rygmarvsskade, men grundet en nervesygdom. Før jeg satte mig ned stavrede jeg rundt på et par krykker, det kostede en stribe gode komplicerede brud på begge underben.

Nu hvor jeg så har sat mig og samtidig er diabetiker fungere venepumpen i benene ikke optimalt længere. Derfor led jeg også af vand i benene. Årsagen er klar, og løsningen hedder så støttestrømper.

Heldigvis foreslog bandagisten, at jeg prøvede disse Gilofa 2000, før jeg fik støttestrømper. Dem har jeg brugt lige siden, og har derfor aldrig problemer der relaterer sig til vand i benene.

Mvh
Peter Q

peq@naviair.dk
Husk positive mennesker lever længere

Malene
Offline
Joined: 06/03/2008
Stemmer i. Kontakt din læge.

Stemmer i. Kontakt din læge.

Morten
Offline
Joined: 23/04/2010
Tal med din læge. Det kan

Tal med din læge. Det kan være symptomer på forskellige ting.