"Ombytning" af handicapskilt

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008

Jeg har stadig det blå handicapskilt til min bil. Så sur blev jeg da der dukkede et brev op at de ikke er lovlige mere efter den 1 juli.

Først skulle jeg give 250 kr for at få det blå, nu skal det sendes ind og så "får" man et nyt til igen 250 kr.

Jeg syntes det er uartigt at hive penge ud af folk på den måde. Jeg har endnu ikke fået det gjord, men slipper næppe.

Stig Langvad
Offline
Joined: 12/10/2008
Jeg synes, det er vigtigt at

Jeg synes, det er vigtigt at forstå, at årsagen til at det gamle blå skilt ikke længere er lovligt skyldes, at der er alt for mange mennesker, der har et skilt, at de ikke har lovlig adgang til, og derfor benytter ulovligt på parkeringspladser, der er reserveret til personer med et lovligt parkeringskort. Der er ingen, der har besluttet, at det gamle skilt skal være ugyldigt for at genere nogen - bortset fra dem, der ulovligt benytter et skilt.

Jeg skal gerne vedkende mig, at det er mig, der har kæmpet kampen om at få gjort de gamle skilte ulovlige for at sikre, at der bliver meget mere troværdighed omkring de nye parkeringskort med billede og vandmærke.

Stig Langvad
Brinken 3 A
29 80 Kokkedal

old
Offline
Joined: 18/06/2008
Har fået det ordnet.Synes

Har fået det ordnet.Synes at det er for dårligt at vi igen skal betale for skiltet,men det er godt at der er foto af indehaveren.Da jeg havde fået mit skilt holdt jeg et par dage efter på en handicapplads,jeg sad i bilen og ventede på min kone der var inde at handle.Den ledige plads ved siden af blev pludselig optaget af en bil med tre unge 2.g som hoppede ud af bilen.Der er det så at man sidder og kikker på sit nye skilt til 250,00 kr.!!!!Ps. det er sket to gange siden

Sidsel B Nielsen
Offline
Joined: 11/09/2012
Hvorfor holdt du på en handicapplads ?

Ja, jeg undre mig over, at du holder på en handicapplads, hvis du ikke skal ud af bilen. Hvis din kone er ikkehandicappet og ikke har et handicapskilt, så skal I bruge en almendelig P-plads som alle andre.

annalise mogensen
Offline
Joined: 17/01/2012
Vedr ombytning af det blå

Vedr ombytning af det blå skilt, så går det da af sig selv ? Min mand fik tilsendt brev derfra at nu skulle hans skilt ombyttes, der skulle rekv. en lægeerklæring og sendes penge, senere et billede og så venter vi da at der dukker et skilt op ? AM

admin
Offline
Joined: 10/02/2012
P-skiltet skal ombyttes hos

P-skiltet skal ombyttes hos DH's Brugerservice: http://www.handicap.dk/brugerservice/parkeringskort

Lars Hermansen
Offline
Joined: 25/05/2008
Jeg har også stadig det

Jeg har også stadig det gamle P-skilt. Hvor skal jeg henvende mig, for at få et nyt skilt? Jeg skiftede bil for godt et år siden ved Langhøj Bilindretning i Århus, og der sagde de ikke noget om, at jeg skulle have nyt P-skilt. Derfor har jeg stadig det gamle. Vi snakkes ved!

Lars Hermansen
Østergårdstoften 15
8530 Hjortshøj

Stig Langvad
Offline
Joined: 12/10/2008
Kære Lars Det gamle skilt

Kære Lars

Det gamle skilt er ulovligt. Det hjælper ikke at bruge det. Det giver dig ikke sikkerhed for, at du ikke skal betale en bøde for at holde på en parkeringsplads reserveret for personer med handicap - eller for den sags skyld andre steder. Derfor er der ikke nogen vej uden om. Du skal kontakte DH Brugerservice på 36 75 17 77. Det vil kunne hjælpe dig.

Stig Langvad
Brinken 3 A
29 80 Kokkedal

Malene
Offline
Joined: 06/03/2008
Det kommer altså an på, om

Det kommer altså an på, om det er et skilt eller et kort.

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Man er jo nød til det. Nu

Man er jo nød til det. Nu har jeg fået det gjort, men det er grove løjer. Jeg får intet ud af et nyt skilt. Det kunne vel komme an på, om man skulle bruge et nyt, hvis man tog til udlandet. Det her jeg så ikke planer om, eller bruge den i en anden bil end min egen. Så for mig kunne jeg fint have beholdt det gamle.

Desværre ingen valgmuligeheder.

Malene
Offline
Joined: 06/03/2008
Jeg har heller ikke fået

Jeg har heller ikke fået det gjort, men sidder nøjagtig med samme følelse