Kassebiler efter 6 år

jbsr
Offline
Joined: 03/06/2008

Når man får bivilliget en kassevogn, bliver der lavet en klausul på at den er afgiftfritaget. Er der nogen som har oplevet at SKAT er kommet efter at bilen er over 6år og krævet at der skal betales afgift, da der er en klausul på 6år og efter de 6år gælder afgiftfritagelsen ikke mere
Hilsen
Jan Rasmussen

Thomas (not verified)
Så længe man kører videre

Så længe man kører videre i bilen efter de 6 år sker der ikke noget, man er stadig fritaget for at betale grøn ejerafgift og skal heller ikke betale registreringsafgiften.

Det er først, hvis man søger om en ny bil og det viser sig, at man ikke længere er berettiget til at have en bil på de vilkår, hvis man ikke længere har aktivitet nok til det eller noget andet. Så er man faktisk heller ikke berettiget til at have den bil, man allerede har som invalidevogn og skal derfor tila t betale ejerafgift og hvis der ikke er betalt registreringsafgift (kassevogn), så skal den også betales. Det er dog ikke den samme fulde afgift, for nu er bilen jo brugt, men det er oftest en urealistisk stor sum penge ...

Det hele er et udslag af, at danskere generelt og politikere specielt må gå i sko der klemmer meget, for det er fuldstændigt ligegyldigt for landets samlede økonomi.

Linda
Offline
Joined: 25/07/2008
Hej Har læst en masse om de

Hej

Har læst en masse om de ting bla. at man kan risikerer at komme til at betale afgiften på sin kassevogn hvis man ikke får beviliget en ny hvis man søger, og så siger man jamen så kører jeg videre i den jeg har, men så kan det ske at afgiften skal betales på den hvor det til gengæld ikke sker ved personbiler, så jeg står og ikke rigtig ved hvad jeg vil søge om nu her selv om jeg er ved at være slidt op ved at tage stolen ud og ind efter 26 år.

Hilsen Linda