Flytte hjemmefra

Tullepigen90
Offline
Joined: 03/02/2011

Hej
Jeg har lige brug for at høre om andres mening og erfarring.
Jeg er 20 år (fylder 21 i år) og er svært fysisk syg og handicappet efter en ulykke som 12 årige. Jeg er tvunget til andres hjælp 24/7 og jeg skal have hjælp til stort set alt. Min sygdom gør at jeg har meget brug for ro og stabilitet. Jeg vil aldrig blive rask, men jeg kan forhåbentligt få det bedre. Jeg bor p.t. hjemme hos mine forældre og det er dem der passer og plejer mig sammen med at jeg har 2 personlige hjælper ansat, sådan at mine forældre et par gange i ugen kan blive lidt aflastet. Jeg tænker meget på at flytte hjemmefra både fordi jeg ønsker at blive voksen og mindre afhængig af mine forældre, men også fordi jeg her på det sidste ikke synes at det går særlig godt imellem mig og mine forældre. Jeg føler jeg har brug for at få en vis afstand fra mine forældre og samtidig få mig min egen lejlighed hvor jeg kan være mig selv. Der har også her på det sidste været lidt problemer imellem mig og mine forældre.. Jeg føler nok at de ikke rigtigt har det overskud til mig, som de tidligere har haft. Jeg er på førtidspension, så jeg ville sagtens have råd til at flytte. Problemet eller rettere min bekymring er, at hvis jeg flytter hjemmefra så skal jeg jo have personlige hjælper 24/7 og jeg ved af egne erfarringer at det er MEGET svært at finde nogen som er egnet til jobbet. Jeg har tidligere boet på en døgninstituition og der blev jeg behandlet som jeg ved ikkke hvad! Derfor tænker jeg selvfølgelig om det bedste er at blive boende hjemme eller om det ville være en god idé at flytte hjemmefra. Jeg kan bare mærke på mig selv at jeg har brug for forandring og samtidig føler jeg at mit forhold til mine forældre er blevet meget dårligt. Ofte føler jeg at jeg kun er til besvær og at de ikke orker at høre på mig og mine bekymringer/spekulationer og tanker.

Jeg har tænkt over det de sidste par uger, men jeg kommer ikke rigtigt til nogen fast beslutning, så derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre fra andre hvad deres mening og erfarringer siger?
Hvad ville i gøre?

Det skal også lige siges at jeg er sengeliggende og jeg er meget dårlig på mange områder. Jeg kan ikke rigtigt holde til særlig meget før mine smerter og symptomer bliver forværret.

Mvh mig

P.s jeg er ikke intresseret i at flytte til et bosted.

Malene
Offline
Joined: 06/03/2008
Er du sengeliggende hele

Er du sengeliggende hele tiden?