fratagelse af BPA

Hellen
Offline
Joined: 27/05/2008

det årlige tilsyn med min BPA -endte med en fratagelse af min BPA!!! der var åbenbart en skjult dagsorden ved mødet, som jeg intet havde fået at vide om...dette har jeg senere ved min anmodning om agtindsigt, læst mellem linierne.. kommunen mener jeg har overskredet med flere timer hver uge,hvilket jeg ikke kan få til at passe med mine sedler der her måned er afleveret til kommunen..
sagsbehandleren der mødte op var meget ubehøvlet og var yderst påtrængende, anede intet om hvad jeg fejler og sagde åbenlyst at hun ik troede på mig! at jeg ikke havde boet i pågældende by da jeg kom til skade(hvilket jeg altid har) og at jeg da bare kunne tage ned på jobformidlingen og få hjælp til at få et job..for det var da også synd at jeg aldrig havde fået en uddannelse!! Jeg har et godt liv-hvilket hun ik ku se..
har nogen af jer været ude for samme eller ?
nu er der kun partshøringen tilbage og selvfølgelig sendte hun den så jeg havde den d.23dec sikke en julegave- og lukket ml jul og nytår.så der er kun 5 hverdage at få hjælp i og nå at komme m en indsigelse..

Hellen
Offline
Joined: 27/05/2008
Hej Peter. Ja det er

Hej Peter. Ja det er vigtigt at ha et "vidne"(bisidder) i disse sager, hvor man får besøg af en sagsbehandler i hjemmet eller ved et møde på kommunen! Dette havde jeg desværre ikke ved første møde m den skrækkelige/uforskammede sagsbehandler! har kontakt m DHF rådgivningsteam, de kan først gøre noget nu jeg har fået et brev vedr partshøring! Så man 3/1-11 er de de første jeg skal ha fat i !!! For så har jeg kun indtil d 10/1-11 at komme med indsigelser ..

phhmw (not verified)
Kære Hellen. Tag det ikke

Kære Hellen.

Tag det ikke personligt...... du er ikke den eneste.
Læs: http://danskhandicapforbund.dk/nyhed/nyt_fra__raadgivningsteamet_/

Jeg vil råde dig til omgående at anke den afgørelse som du vel har skriftligt.
At andre er, mere eller mindre, uforskammede over for dig er uacceptabelt.
Fremover skal du ikke være alene men altid have en bisidder med.
Hvis der bliver fremført urigtige påstande beder du om at få det på skrift.

Husk ankefristen på 4 uger som SKAL overholdes.

Hilsen Peter

Hellen
Offline
Joined: 27/05/2008
så nu er fremtiden ;§§

så nu er fremtiden ;§§ 83,85 og 97.. hvordan skal jeg klare mig med disse?? jeg er meget hjemmefra i foreningsarbejde og privat.. hvad gør jeg? har sådan lyst også at klage over sagsbehandleren ,men det er vel I første omgang vigtigere at klage over den fremtidige afgørelse!