Gearing til kørestol

Lisa_HTX
Offline
Joined: 06/12/2010

Hej. Jeg er ved at undersøge hvorvidt der er et behov for gearing til manuelle kørestole. Jeg er ikke selv kørestolsbruger, så jeg er interesseret i at høre, om der er et behov for en kørestol med gear, hvilket ville fungere nogenlunde på samme måde som gear på en cykel, hvilket ville gøre det nemmere at bevæge sig over grus, gulvtæpper, stigninger og lignende. Gearet ville kunne aktiveres under drivringen.
Det ville hjælpe rigtig meget at høre din mening :)

På forhånd tak.
Lisa

Brinth
Offline
Joined: 07/07/2008
Er der nogle der har prøvet

Er der nogle der har prøvet en kørestol med gearing?

Eggert
Offline
Joined: 03/03/2009
Hjul med mekanisk gear

Hjul med mekanisk gear håndringe via nav 1:2 link - http://www.magicwheels.com/learn-more

creator (not verified)
Coach Outlet Online

url链接[url=http://www.louisvuitton3.com]Louis Vuitton[/url] a+t+H1标签

Louis Vuitton

裸链http://www.louisvuitton3.com

smed2
Offline
Joined: 25/07/2010
Det lyder lyder godt, med

Det lyder lyder godt, med gear på kørestolen, jeg har forhørt mig om prisen på en kørestol med el-gear, den ligger størrelseorden ca. 35.000,00kr, men jeg har set på en hjemme side i Sverige at der kan man købe et monterings sæt, der skulle indeholde det nødvendige, prisen kender jeg ikke, jeg har henvendt mig til vores lokale hjælpemiddel center, men det var ikke godt, det virkede som om de ikke vaar interesseret, underligt hvis der kunne spares penge. Jeg husker ikke lige hjemmeside i Sverige,desværre, men hvis det har interesse, så skal jeg nok finde den igen. Held og lykke med projektet.

Malene
Offline
Joined: 06/03/2008
Jeg synes det lyder rigtig

Jeg synes det lyder rigtig fedt! Især for sådan en som mig, der nogle dage kan køre min stol på div genstridige underlag og andre dage næsten ikke kan køre på det glatte gulv.
Kunne også se det som et + i genoptræning af folk som mig. Jeg var lammet i overkroppen det første stykke tid og da lammelserne fortog sig, manglede jeg muskler. Så bare det at træne til selv at køre stolen, var utroligt hårdt. Så kunne det være smart, at man kunne få "hjælp"

Lisa_HTX
Offline
Joined: 06/12/2010
Hej Malene. Mange tak for

Hej Malene.

Mange tak for din positive tilbagemelding. Jeg arbejder fortsat på mit projekt om gearing til manuel kørestol, og vil i denne forbindelse gerne høre, om jeg må kontakte dig pr. mail for ydeligere spørgsmål.

Jeg kan kontaktes på, LMAD11@student.aau.dk

Mvh. Lisa