Interview

Asbjørn
Offline
Joined: 01/12/2010

Hej

Jeg er journaliststuderende, og i gang med en førsteårsopgave om den lange ventetid på handicapboliger.
I den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at mødes med en rygmarvsskadet, der er blevet placeret på enten hospital eller plejehjem, mens vedkommende har ventet på, at en kørestolsvenlig bolig er blevet ledig. Det vil komme til at handle om hvordan hverdagen er/var på plejehjemmet/hospitalet og hvilke forbedringer, man håber på at opleve/har oplevet i en privat kørestolsegnet bolig.

Det skyldes at jeg gerne vil vise nogle af de konkrete konsekvenser ved de lange ventetider på handicapboliger. Det ville i øvrigt være optimalt med en person bosat i København, fordi ventetiderne her er ekstra lange, og så skulle interviewet gerne kunne finde sted så hurtigt som muligt, men senest fredag i næste uge. I er velkommen til at skrive her, ringe til mig eller sende en mail.

Med venlig hilsen,
Asbjørn Brandt-Pedersen, studerende på Danmarks Journalisthøjskole
tlf. 2713 8933,
asbjoernb@mail.djh.dk

phhmw (not verified)
Kære Asbjørn. Vil lige

Kære Asbjørn.

Vil lige ønske dig held og lykke med dit projekt og gøre dig opmærksom på sagsbehandlingsfrister iht Retssikkerhedslovens §3 stk.2.

Ret spændende læsning og påkrævet at vide, for at forstå problematikken.

http://www.k10.dk/showthread.php?p=35616#post35616
http://lejre.dk/page3890.aspx?q=sagsbehandlingsfrister som eksempel fra en tilfældig kommune der vedkender sig lovgivningen.

Mange hilsner
Peter