Fleksjob - DJØF

Stig Langvad
Offline
Joined: 12/10/2008

Der er nok mange, der er bekendt med, at der er en løbende debat i Folketinget og blandt de ansatte i Beskæftigelsesministeriet (og for den sags skyld hos mange journalister) om den såkaldte førtidspensionsreform.

Det er en meget spøjs debat, der handler mere om mennesker på førtidspension eller i fleksjob, end den handler om at fastholde mennesker med en nedsat arbejdsevne på arbejdsmarkedet i almindelig eller på særlig beskæftigelse.

Der er særlig stor opmærksomhed i forhold til at justere på reglerne vedrørende fleksjob. Der vil blive lagt op til en debat om størrelsen på det tilskud, der kan gives til virksomhederne, så det ikke bliver muligt at tjene det samme, som andre tjener ved en sammenlignelig beskæftigelse. Tankegangen er, at hvis man har en nedsat arbejdsevne, skal man have et økonomisk incitament til at forbedre sin arbejdsevne!

Jeg kunne godt tænke mig at få forbindelse til nogle personer i fleksjob, der er ansat inden for det såkaldte DJØF - område, der ikke vil blive ramt af de nye regler, men hvor nye kollegaer i fleksjob vil blive ramt i fremtiden, hvis man ændrer på vilkårene. Jeg er meget interesseret i at høre om de ansættelsesforhold, der er aftalt i forhold til denne gruppe på arbejdsmarkedet.

Jeg kan kontaktes på 36 38 85 28 (kontoret).

PeterG
Offline
Joined: 28/08/2017
Jeg har lige videresendt

Jeg har lige videresendt denne til en tæt ven.
Han talte om dette tidligere, men han har dog lige fået job som tekstforfatter hos Restaurant Aalborg.

Måske høre du nærmere fra ham inden nærmeste fremtid.Mvh Peter

Stig Langvad
Offline
Joined: 12/10/2008
Stig Langvad Brinken 3 A 29

Stig Langvad
Brinken 3 A
29 80 Kokkedal