Omsyning af overtrækstøj

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008

Jeg har et par overtræksbukser fra Daro. De skal dels have ny lynlås og der skal laves justeringer. Det kommer til at koste det halve af et par nye, hvilket er ca 1900 kr. Da jeg var i Hornbæk i 2008 og Handywear var besøg kiggede jeg på et regnslag til når jeg var ude med min scooter. Der sagde ergoterapeuterne at overtrækstøj skulle kommunene bevilge. Det gik også glat igennem hos min ergoterapuet. Da jeg så henvente mig hos hende ang. mine bukser, viser det sig at det i sin tid havde været en fejl. Jeg skulle søge dem som en merudgift. Og som det altid er med kommunen, så er der flere historier om samme sag. Der var en der nævnte at det havde noget at gøre me dom amn var fra den gamle pensionordning eller den nye. Det blev der bare ikke spurgt om på Hornbæk, da der skulle bestilles, ej blev der sat spørgsmålstegn ved det her hos min ergoterapeut.

Så hvad er historien så?

Takker for svar.

Hilsen Maria

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Er der forskel på det

Er der forskel på det beløb en højeste førtidspension består af i forhold til min fra 1991?

Så kan jeg forstå der er forskel på om man selv skal betale noget selv.

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Har lige læst om merudgift.

Har lige læst om merudgift. Den gælder kun for dem der har fået førtidspension efter 1 januar 2003. Jeg har fået min pension i 1991.

Det er vel derfor jeg ikke kan få det dækket gennem den. :-(

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Ok. Det må jeg lige se på.

Ok. Det må jeg lige se på. For jeg får altid at vide at jeg har for mange penge, når jeg søger i merudgifter.

Det er ok hvis noget af det er egen betaling, men et par syede overtræksbukser ligger omkring 2000 kr. Det er noget af en bid. Det samme med vinterstøvler fra samme firma. De koster også en del.

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Håber der evt. sker en

Håber der evt. sker en ligestilling i de enkelte amter, så det bliver ens for alle om man selv skal betale eller ej. Det kan ikke være rigtigt at det skal komme an på hvor man bor og hvem man har som ergoterapeut.

Jeg kan søge det som merudgift, men får altid at vide at jeg har for mange penge. Det gælder alt hvad jeg gennem de sidst 21 år har søgt om. Det har kun været få ting.

Malene
Offline
Joined: 06/03/2008
Jeg kender ikke loven, men

Jeg kender ikke loven, men jeg fik dem som en forbrugsgode.