2-Grebs håndbetjent speeder og bremse

minus
Offline
Joined: 04/08/2008

hej..
Jeg har købt mig en Fiat Punto med aut. gear og ville høre om der var nogle som ligger inde med 2-Grebs håndbetjent speeder og bremse, eller kender nogle steder hvor man kan købe det til rimelig penge.

Og hvordan er det med syn af bilen efter?

Jeg har hørt ved Handi Mobil, men de vil have 15.000 for at bygge de 2 håndtag i bilen. Det ville også være fint nok hvis det nu var en bil til 2-300.000, men det er det ikke, jeg har givet 18.000 for den, også synes jeg det ville være tåbelige at give næsten samme pris for 2 håndtag, som bilen har kostet. ( den er bil nr.2)

hvad synes i ?

MVH. Christian

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008
Nogle af dem de bruger i usa

Nogle af dem de bruger i usa har godkendelse fra europa. Men kan ikke huske om det er TUV eller fra en svensk test center... Men spørg inden du køber... Hvis der papirene er i orden og du viser bilinspektøren at det funger for dig, så skulle det kunen lade sig gøre at blive synet

Hilsen
Brian J.

Jacob D
Offline
Joined: 26/05/2008
Du kan ikke bare selv sætte

Du kan ikke bare selv sætte håndbetjening i. Bilen skal synes med det før du må køre i den. Kommer du ud for et uheld med "ulovlig" håndbetjening, så er du på skideren :)

minus
Offline
Joined: 04/08/2008
Det er jeg godt klar over.

Det er jeg godt klar over. jeg ville bare vide hvor nem det var at få bilen synet med noget man selv har monteret. :)

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008
Søg lidt på google og

Søg lidt på google og youtube, og køb i USA.... Der kan man købe nogen som hurtig monteres uden brug af værksted... Det er sådan nogen de bruger ved bil udlejninges firmaerne i USA. Jeg har selv brugt det et par gange på bil ferier i californien og florida, og må sige at det virker upåklageligt, og det koster fra ca 300 dollars (husk at tillæg ca 35% til prisen, da der kommer told moms oven i).
Der findes en del forskillige modeller, så brug lidt til tid på at finde noget der ser ud til at fungere for dig. Og husk at få amerkiansk godkendelses papir med (selvom det sikkert ikke er til stor gavn i synshal i danmark).

Søg f.eks på : portable handcontrole

Her kan du se lidt af det der findes til billige priser http://www99.shopping.com/-portable+hand+controls

Hilsen
Brian J.