Måske

Mistral
Offline
Joined: 01/08/2010

Hejsa

jeg sidder her på KH f1 indlagt med lammelse i benene indlagt sidste tirsdag
ikke diskoprolaps - eller boldprob men i følge læge kan det være betændelse i rygmarven - har tidliger haft diskoprolaps skal scannes i løbet af ugen der kommer

er der nogen der har prøvet dette og hvordan er udsigten for at komme tila t gå igen

mvh

Gert

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008
Hej Gert. Jeg har været

Hej Gert.
Jeg har været noget lignende igennem for 21 år siden. Jeg var dog mere uheldig end gennemsnittet, for jeg har været helt lammet fra brystet og nedefter siden.... Efter hvad jeg forstod på lægerne dengang var det de færreste der blev så hårdt angrebet som jeg blev, og lægerne troede også i lang tid at jeg ville få en brugbar gangfunktion igen, men sådan gik det desværre ikke.

Mit virus angreb var en Herpes Zoster virus, det samme som giver helvedes ild, og jeg havde fået nogle få pletter meget små med helveds ild på den ene arm.

Jeg forstår ikke at lægerne ikke scanner dig straks hvis du har lammelser. For i mit tilfælde gik det 8 dage fra lammelserne begyndte til jeg kom på sygehus (pga en inkompetent læge). Og da jeg kom på sygehus fik jeg scanning og rygmarvsprøve samme dag og behandling blev sat i værk straks de fandt ud af hvad det var. Efterfølgende talte læger om at grunden til permanente lammelser nok skyldes at der gik for lang tid inden jeg kom på hospital.

God bedring

Hilsen
Brian J.