Køb af reservedele

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008

Jeg har en el-scooter fra firmaet Medema. Det er en minicrosser. Jeg har været uheldig og har knækket et styk af venstre bagskrærm. Det er jo noget man selv skal betale. Så jeg efter at have fået det at vide af min ergoterapeut ringer jeg til Medema for at spørge efter en bagskrærm. Jeg får så oplyst at de kun sælger dem parvis! Pris 861 kr. plus moms. Tak for kaffe. Vi ved vist alle at hjælpemidler er dyre. Jeg syntes dog det er urimmeligt at de kun sælger dem parvis. Jeg er næppe den eneste der knækker en bagskærm.

Jeg skriver til dem for at fortælle at man som pensionist ikke er den rigeste, og fortæller at det er urimmeligt at reservedel burde kunne sælges stykvis. Jeg får svaret at hun godt kan se mit dilema, men sådan er det nu. Jeg melder tilbage og får samme svar ud over at hun svarer at hun kan sælge dem fragtfrit, så jeg ikke har den udgift! Jo det skal nok hjælpe. Oveni købet lyder det at jeg nok ødelægger den anden på et tidspunkt.

Hvad er det for en sevice fra et firma. Jeg syntes det er meget ringe og mener det er dårlig service, hvilket jeg også har skrevet.

Hvad er jeres erfaring med at skaffe reservedele til jeres hjælpemidler?

Det kan ikke være rigtigt at de tjener tykt på at være så ufleksible.

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Jeg er klar over jeg selv

Jeg er klar over jeg selv skal betale, men nogle firmaer er ret grove med deres priser. Lige så snart det er hjælpemidler er priserne tårnhøje.

Nu handlede det om en skærm til min scooter, så syntes jeg det er undfair at skulle købe både en højre og en venstre. Det er det jeg er muggen over.

Ok med egenbetaling.

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Vedligeholdelse skal man

Vedligeholdelse skal man selv stå for. Hvis der går noget i stykker, som jeg ikke har været skyld i, så er det kommunen der skal betale. Det kan være elektriske dele, batterier, eller noget ved hjullene ud over dæk og slange. Dem skal jeg selv betale.

mangorossa
Offline
Joined: 24/05/2008
Øh hvis du har fået den

Øh hvis du har fået den el-scooter som hjælpemiddel, er det da ikke dig selv der skal betale? Eller tager jeg helt fejl?

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Det er dejligt at opleve at

Det er dejligt at opleve at der tilsynladnede ikke er nogen der har problemer med at få de reservedele de har brug for, uden en masse vrøvl.

Ironi kan forekomme!