hvor kan jeg leje/låne en toilet/badestol til rejse

Rikke
Offline
Joined: 14/06/2008

Er der nogen der kan hjælpe mig med hvor jeg kan låne/leje en bade/toiletstol da den jeg har ikke kan klappes sammen da jeg skal til usa i 14 dage.
på forhånd tak.

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008
I USA er der rig mulighed

I USA er der rig mulighed for at leje handicap udstyr og der er ret billigt... Prøv at søge på Google for det område du skal være på din ferie.

Hilsen
Brian J.

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008
Jeg rejser meget til

Jeg rejser meget til Thailand og bruger en ETAC toiletsæde, den kan instilles på 6,10 eller 14 cm i højden over toilettet og den har kraftige armlæn. Den kan være i min kuffert... Jeg sidder altid på toilettet og bruser mig, så jeg har en ekstra lang bruse slange med. På den måde slipper jeg for at slæbe rundt på en stor skrummel badestol.

Du skal ikke betale ekstra for nødvendige hjlæpemidler. Men husk at oplyse flyselskabet om det når billetten bestilles.

Hilsen
Brian J.

Malene
Offline
Joined: 06/03/2008
Jeg var så ikke med fly,

Jeg var så ikke med fly, men sidst jeg var havde jeg swiss Track med og den betalte jeg ikke for, men ring og snak med selskabet. Jeg har aldrig betalt ekstra, hverken for mine hjælpemidler, eller klapvogn til ungerne...

Malene
Offline
Joined: 06/03/2008
Google er din ven...

Google er din ven...

http://www.zealandcare.dk/Information/info2.aspx?SectionId=23077

Nu ved jeg ikke, hvor du bor, men "min" kommune havde en jeg kunne låne sidst jeg var på ferie. Der kan ikke ske noget ved at spørge

god tur - hilsen Malene

Rikke
Offline
Joined: 14/06/2008
Hej Malene Tak for svaret

Hej Malene
Tak for svaret jeg ringer til min kommune i morgen, men jeg har lige en ting til skulle du betale for ekstra bagage ved flyselskabet for badestolen.

Venlig Hilsen
Rikke