Hjælp til bacholorprojekt omkring servicehunde!

ErgoE07v
Offline
Joined: 23/02/2010

Hej

Vi er en gruppe bachelor studerende fra ergoterapeutuddannelsen på Professionshøjskolen University College Nordjylland. Vi er i gang med at skrive bachelorprojekt vedrørende problematikker i dagligdagsaktiviteter hos ansøgere af en servicehund/personer som har modtaget sin servicehund indenfor de sidste 6 måneder og som har en fysisk funktionsnedsættelse.

Vi ønsker at undersøge, hvordan vi som ergoterapeuter kan være med til at afdække problematikker i hverdagen hos en ansøger af en servicehund/en person som har modtaget en servicehund indenfor de sidste 6 måneder. I den forbindelse søger vi informanter til et interview om dagligdagen, samt en ergoterapeutisk undersøgelse. Den ergoterapeutiske undersøgelse vil bestå af en observation, hvor vi observere dig udføre en dagligdagsopgave, hvor du mener du kunne have gavn af en servicehund/ hvor du anvender din servicehund.

Vi er interesseret i personer som har en fysisk funktionsnedsættelse og som er på venteliste til en servicehund/har modtaget en servicehund indenfor de sidste 6 måneder.

Vi regner med at interview og undersøgelserne vil finde sted først i april måned.
Hvis du finder dette interessant og har lyst til at deltage eller kender nogen, som kunne være interesseret, vil vi meget gerne høre fra jer inden fredag d. 26. marts 2010.

Vi kan kontaktes på:

Mail: ergoe07v@gmail.com

Eller på tlf.: 25 46 24 65 (Louise) i hverdagen kl. 9.00-13.00

Vi glæder os til at høre fra jer og håber i finder dette interessant.

Med venlig hilsen gr. 5
Louise T. E. Jacobsen
Maiken V. Hald
Carina M. Larsen
Sara M. Thomsen