Lejlighed i Århus

Cheasy
Offline
Joined: 10/03/2010

Jeg vil rigtig gerne indenfor overskuelig fremtid flytte til Århus, men jeg har svært ved at finde en egnet leje lejlighed, hvor jeg kan bo som kørestolsbruger.

Jeg har kun været tilmeldt diverse boligforeninger i godt et år, og der har kun været få tilbud, som tilmed har vist sig at være ubrugelige...det seneste var endda en seniorbolig, men der var problemer med en fordør, jeg ikke ville kunne lukke op og der var ingen plads til min crosser.

Er der virkelig kun de små ældreboliger tilbage?...jeg er skrevet op, men jeg kan slet ikke forestille mig at bo sådan et sted, og desuden er de så små...max 60 kv.m. så det vil være svært at komme omkring med en kørestol, hvis jeg også skal kunne have de nødvendige møbler.

Er der nogen af RYK´s læsere, der kender til boliger i byen, måske privatejet, men alligevel til en leje, der er til at betale for en førtidspensionist?

Jeg bor pt i en god bolig i en anden kommune, men ønsker at flytte til Århus af familiemæssige årsager.

Cheasy
Offline
Joined: 10/03/2010
Hej Lars Pænt af dig at

Hej Lars
Pænt af dig at komme med disse muligheder, men som du nok kan se, så er det ca. et år siden, at jeg skrev min mail.
Og i mellemtiden er der så sket det, at nu har jeg fået en lejlighed...langt om længe!
På lørdag faktisk flytter jeg til Århus...nærmere bestemt til Viby...der, hvor jeg allerhelst vil bo.
Men tak for dine gode råd.
Hilsen Else

Lars Hermansen
Offline
Joined: 25/05/2008
Jeg var engang for ca. 20

Jeg var engang for ca. 20 år siden med i et boligprojekt for handicappede i Fiskergade i Århus. Jeg ved ikke hvem der bor dernede i dag, og hvem der er formand, men du kan forsøge at Google stedet, så dukker der noget op. Jeg bor selv i »Andelssamfundet« i Hjortshøj, hvor jeg er meget glad for at bo. Jeg kommer også i tanke om et stort boligkompleks på lejebaksis i nordbyen, som Dansk Handicap Forbund ejer. Det er også værd at forsøge.
Du må gerne komme at besøge mig, så vi snakke mulige steder. Jeg bor: Østergårdstoften 15, 8530 Hjortshøj. Mit telefonnummer er: 86109701. Vi snakkes ved!

aa
Offline
Joined: 22/05/2008
Prøv at søge på

Prøv at søge på http://www.danmarkbolig.dk/Portal/UI/Aspx/default.aspx og

http://www.handicapbolig.dk/ 

Disse links findes på RYKs Tilgængelighedsbase under vejledning punkt 11, altså http://tbasen.dk/vejledning.php

aa