Er du traumatiseret rygmarvsskadet ? Bruger du el-kørestol?

Bente
Offline
Joined: 25/02/2010

Har du taget el-kørestolen i brug inden for de sidste fem år?
Så vil vi gerne i kontakt med dig!

VIA University College, Videnscenter for Sundhedsteknologi, arbejder med et udviklingsprojekt omhandlende brugen af el-kørestole. Projektgruppen består ud over programkoordinatoren af en ergoterapeut, en fysioterapeut og en sygeplejerske.
Projektet er en undersøgelse af, hvilke behov du har i forhold til at få din hverdag til at fungere med en el-kørestol. Vi vil gerne vide, hvilke muligheder og begrænsninger du oplever din nuværende el-kørestol, giver dig.
Vi ved, at det kan være svært at tage en el-kørestol i brug, og at det ikke kun er el-kørestolens funktioner, der afgør om det opleves som en succes. Derfor vil vi gerne interviewe dig om dine oplevelser og erfaringer som el-kørestolsbruger.
Vi vil bruge data fra projektet til, i samarbejde med ingeniører fra TMH, VIA University College til at udvikle en ny type kørestol.
Hvis du er interesseret deltagelse i projektet, vil vi gerne give yderligere information om projektet.
Vi kan kontaktes via Programkoordinator Bodil Sørensen, cand. scient., ph.d., på telefon 87 55 20 64 eller via e-mail: boso@viauc.dk eller programmedarbejder Bente Würtz Jochumsen, ergoterapeut, MSA, på telefon 87 55 24 06 / 40 61 07 19 (mobil, hvor du kan kontakte os pr sms).

Venlig hilsen
Bodil Sørensen,
Programkoordinator