Konfirmationskjole til tetraplegiker

jhj
Offline
Joined: 09/11/2009

Min datter på 13 år blev ved en ulykke i august 2009 tetraplegiker. Nu står vi overfor udfordringen med at finde en konfirmationskjole, der er egnet til en kørestolsbruger. Hun er stadig indlagt til genoptræning i Viborg, og vores transportmuligheder er meget afhængig af taxa-kørsel m.v., da vi stadig er i proces med handicapbil. Er der nogen, der har erfaring omkring kjoler og kørestolsbrugere, som kan give et godt råd til, hvordan vi takler sådan en situation - eventuel en, der har en kjole, som ikke længere skal bruges. Min datter er høj og tynd (178 cm, 47-48 kg.)

Hilsen
Jesper (far)

jhj
Offline
Joined: 09/11/2009
tak for kommentarer til mit

tak for kommentarer til mit spørgsmål. Vi har været så heldig, at en meget syerkyndig og kyndig sygeplejerske vil hjælpe med at tilrette en kjole, som vi har købt. Spændende at se, om det virker.

Og til Ronnie - tak for tilbuddet - men vi er godt i proces med en bil. Den er bevilliget, ved at blive apteret og "forhåbentlig" er også det formelle papirarbejde i god gænge.

M.v.h.

Jesper Holt Jensen

Langhøj
Offline
Joined: 13/02/2010
Hej Jesper. Hvis i har

Hej Jesper.

Hvis i har problemer med at komme rundt vil vi hellere end gerne hjælpe jer med en bil din datter har lidt nemmere ved at komme ind og ud af, indtil i har fået jeres nye bil.

Med Venlig Hilsen

Ronnie S. Andersen

Langhøj ApS
Hasselager Centervej 26
8260 Viby J
ronnie@langhoej.dk

lec
Offline
Joined: 12/02/2010
Hej Jesper Du kan gå ind

Hej Jesper

Du kan gå ind på www.rostgaarddesign.dk
De syer tøj til handicappede, så de kan sikkert hjælpe med en kjole.
Jeg har selv brugt dem og har været yderst tilfreds.

Hilsen
lec. (tetraplegiker)