Thailand på langtidsferie, Jeg kan hjælpe dig med bolig

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008

Har du det også dårligt med den Danske vinter og kunne du godt tænke dig at prøve at opholde dig i Thailand 1 eller flere måneder om vinteren. Så kan jeg hjælpe dig med billig egnet ferie bolig, ind til videre formidler jeg 2 boliger med god kørestolsadgang. Begge boliger ligger i Hua Hin 220 km fra Bangkok (Taxi person vogn 1500-2200 baht = 230 -350 kr).
Jeg kan også hjælpe med overnatninges muligheder på en lille resort i Bangkok nær lufthavnen, pris ca 150 kr for dobbeltværesle. Samt med forslag til diverse udflugter der er tilgængelige for handicappede.

Hus 1
Er nyrenoveret, både udvendig og indvendig. 2 soveværelser med ensuite badeværelser. og et ekstra gæste toilet. Der er kørestols adgang hele vejen rundt om huset, 2 store verandaer med flot belysning og loftblæser. Der er 4 aircondition i huset.
Toilet dør er omkring 63 cm, og der er et trin på ca 4-5 cm. Her er ikke handicapindrettet badeværesle, så det anbefales selv at medbringe et højdejusterbar Etac toiletsæde med armlæn hvis det er nødvendig (kan købes via nettet for ca. 650 kr).
Ca 3 km fra centrum...Taxi pris 150 baht = 24 kr
Huset er til langtidsleje, helst flere måneder. Pris 36.000 baht pr måned.

Hus 2 Pool-hus
Nyere hus med pool, Der er rampe ved indgangsdøren, 3 værelser og 3 badeværelser. 4 aircondition.
Her er ikke handicapindrettet badeværesle, så det anbefales selv at medbringe et højdejusterbar Etac toiletsæde med armlæn hvis det er nødvendig (kan købes via nettet for ca. 650 kr).
Ca 5 km til centrum,, Taxi pris 200 baht = 31 kr
Pris 48.000 baht

Ingen af husene er bygget som handicap boliger, men medbringer man egne hjælpemidler så fungere de fint for mange handicappede.
Er du interesse så kontakt mig for yderliger oplysninger og jeg kan også sende billeder af husene.
Alt kontakt skal ske på brijen11@hotmail.com , da jeg selv opholder mig i Thailand ikke tjekker denne hjemmeside så tit lige nu.
Hvis du ønsker opringning, så skriv telefon nummer i mail og jeg vil ringe til dig hurtigst mulig.