Ford Transit

bruhnau
Offline
Joined: 22/12/2009

Hej,

Jeg er den ulykkelige ejer af en Ford Trans(k)it med automatgear, som ikke giver andet end problemer.

Forstår ikke at Ford ikke anerkender problemet, de kan jo IKKE lave bilen.

Hvis man som jeg er afhængig af sin bil, er det ikke en Ford Transit man skal have, jeg kan kun opfordre alle til at gå langt uden om denne bil.

Ford oplyser at de kan afhjælpe - ikke løse - problemet ved at lufte gearkassen ud, hvilket tager 1½ time, men i skrivende stund har bilen været på værksted i 7 dage, og der er endnu ikke kommet en tilbagemelding om hvornår bilen forventes at være færdig!

Og hvem betaler denne regning?

Colakim
Offline
Joined: 21/11/2009
Tja alle mærker har mandags

Tja alle mærker har mandags biler og ford plejer at lave okay biler og ja til prisen må man forvente lidt ting og reparationer. Ved ikke hvor gammel din bil er men inden for 2år er der jo garanti også må du bede dem om at skifte gearkassen om nødvendigt ellers kan du få pengene retur hvis den har samme fejl 3gange

martin44
Offline
Joined: 19/02/2010
Hej kære brugere af ford

Hej kære brugere af ford transit, transit har altid været en ok bil, selvfølgelig er der nogle kedlige sager ind imellem. Nu har jeg valgt Fiat ducato
som har meget bedre køreegenskaber,støjer mindre, mere volume indeni, jeg anbefaler en 2,3 diesel , 2008. Vi valgte fiat efter vi havde lejet en hos dyt-dyt biludlejning i 8 dage.

melanie
Offline
Joined: 31/01/2009
Hej :) Jeg har haft en ford

Hej :)
Jeg har haft en ford transit lige som dig. Du skal ringe til FDM der er en der kan hjælpe dig. Jeg fik solgt min med hjælp fra FDM PTU og en advokat. Desværre tabte jeg over 80.000 kr, men jeg fik til sidst en ny bil.
Det har været i ekstra bladet og landsretten i hillerød kender også til problemet.

mangorossa
Offline
Joined: 24/05/2008
Du skal gå hårdt til dem,

Du skal gå hårdt til dem, for de HAR fundet løsningen på problemet..

Og jeg nægtede at betale da min også havde de problemer..nu er jeg den lykkelige ejer at en Opel Vivaro..skøn bil, ingen problemer..

bruhnau
Offline
Joined: 22/12/2009
Den løsning vil jeg meget

Den løsning vil jeg meget gerne høre mere om.

Nu er situationen den at jeg skriftligt har fået besked fra Ford om at udluftningen vil tage1½ time, - fint tænkte jeg og fik min bi transporteret med Falck til værkstedet d. 15 december. D. 23 december kl. 15.50, altså 8 dage, senere blev jeg ringet op af værkstedet at bilen nu var færdig, da jeg ikke kunne nå at hente den inden jul blev det først d. 28 december.

Jeg fik en lang snak med værkføren på værkstedet, som jeg iøvrigt har optaget på bånd, at nu var bilen klar og det skyldtes overophedning af automatgearkassen, det kunne jeg ikke helt forstå da jeg også kan opleve problemet når bilen har stået stille hele natten, men fik af vide at vist først gearkassen var blevet overophedet en enkelt gang kunne man godt opleve det, men nu var der skiftet olie på gearkassen og den var blevet luftet ud.

Glad gik jeg ud for at køre min bil hjem, men nej den kunne slet ikke komme ud fra parkeringspladsen. Tilbage til værkføren og spærge om han ikke ville køre den ud men nej han havde ikke tid, men ville kigge strks på den i morgen!

Svært at undvære sin INVALIDEBIL i så mange dag, hvorfor vil Ford ikke erkende de har et problem og tage bilen tilbage?

SKAM jer Ford!