Tilgængelig lejlighed på Havneholmen eller lign.

Christina2009
Offline
Joined: 23/11/2009

Hej,

Da jeg gerne vil til hovedstaden, er jeg så småt begyndt at kigge efter tilgængelige lejligheder i Kbh., men syntes ikke at der er meget information at finde.
Mit kendskab til kørestolstilgængelige lejligheder i København er desværre begrænset og i virkeligheden har stort set alt nyere byggeri interesse.. Er der nogen herinde som ved noget om tilgængeligheden på f.eks. Havneholmen? Og ved om disse lejligheder er i 1 plan??

På forhånd tusind tak!

MR2300
Offline
Joined: 27/11/2009
Hej, jeg faldt lige over den

Hej, jeg faldt lige over den her debat. :-) Jeg søger selv en ny lejlighed, dog ikke nødvendigvis en handicapvenlig lejlighed.
Jeg så lige den her fra fsb boligforening, som har lejligheder lige ved Islandsbrygge, så det er tæt ved havnen. Hvis man bor lidt højt oppe i den bygning, tror jeg næsten, man får en god udsigt. :-) Jeg søger en 2 værelses med mindst 60 kvm i København, helst på amager eller KBH Ø, en i god stand med bad, hvis nogen af jer vil af med jeres andelslejlighed eller lejelejlighed. Jeg er nemlig træt af min nuværende lejlighed, som er i dårlig stand. Held og lykke!!

Link til boliger ved Islands Brygge: http://www.fsb.dk/Boligsoegende/kort_ventetid/faelledhaven.aspx
(der står de har kort ventetid til disse lejligheder)

mkaaskh
Offline
Joined: 26/05/2008
Bygmestervej 13, 15 &

Bygmestervej 13, 15 & 17
2400 kbh nv
er alle andelslejligheder, men fuldt tilgængelige i kørestol. Selv "cykel+kælderrummene" nummer 17 er der også adgang til parkeringskælder via elevator.

mvh
martin

Rumle
Offline
Joined: 20/04/2011
Følger med i samtalen her,

Følger med i samtalen her, da jeg ligesom Christina leder efter bolig i Københavnsområdet :-)

silje
Offline
Joined: 12/07/2008
Hejsa Vi bor i Ørestad i

Hejsa

Vi bor i Ørestad i en 100% tilgængelig ejerlejlighed, men jeg ved, at der flere steder i Ørestad er ledige lejeboliger - også i vores opgang. Så det er bare at søge.
Det eneste jeg har fået ændret er, at der er kommet en døråbner på opgangsdøren, som jeg har fjernbetjening til og de andre beboere har nøgle til (eksternt nøglehul), og så har jeg fået lavet nogle ramper, så jeg kan komme ud på begge vores altaner.

Jeg håber du finder, hvad du søger!

Med venlig hilsen

Silje F Bang

phhmw (not verified)
Hej

Hej Christina.
J.C.Christensens Gade i bebyggelsen Grønings Have København S, Islands Brygge. 5de sal med udsigt. Nej ingen information endnu da den ikke er sat til salg. Hilsen Peter mob 20850094

Christina2009
Offline
Joined: 23/11/2009
Tusind tak for jeres

Tusind tak for jeres svar.

Er fortsat MEGET søgende, så al information har stadig interesse! :)

Til Peter: Hvor mere præcist ligger din andelsbolig? Er der evt. information tilgængelig om den på nettet??

Christina

Smil
Offline
Joined: 23/05/2008
Hej Christina København.V.

Hej Christina

København.V. er der pranger huset se www.3b.dk.
Stue lejlighederne er ikke egnet da der er trin ind i lejligheden, men de andre etager er egnet, der er elevator og automatisk dør åbner ind til opgangen.

God jul til dig og alle andre der læser med

Christina2009
Offline
Joined: 23/11/2009
Hej Peter, Tak for dit

Hej Peter,

Tak for dit svar.
Jeg ønsker ikke at købe i første omgang og det er derfor en lejebolig jeg søger. Så al information om kørestolstilgængelige lejeboliger i nyere byggeri i København har interesse!

Del endelig jeres erfaringer, gode som dårlige.

På forhånd tusind tak!

Christina

phhmw (not verified)
Hej Christina. Vi har en

Hej Christina.

Vi har en andelsbolig på Islands Brygge, hvor der er elevator fra fortov, samt garage. Iøvrigt til salg i løbet af året. Men ellers skulle det ikke være umuligt. I dette område, incl Havneholmen findes der en del boliger til salg.

Men hvad med at kontakte samtlige ejendommægler og stille dine krav og således få nogle tilbud. Jeg er helt sikker på at det vil lykkes for dig. Held og lykke

Hilsen Peter