rådighedstimer

geiger
Offline
Joined: 27/05/2008

hej

jeg skal til at genforhandle hjælpertimer med kommunen. I den forbindelse vil jeg høre om der er nogen her der ved om det kan passe at hjælperne skal aflønnes om natten med rådighedstimer, selvom de hjælper både med at katherisere (sikkert stavet pivforkert) og blive vendt.

håber der er nogen kloge hoveder der kan hjælpe her.

hilsen john

geiger
Offline
Joined: 27/05/2008
hej maria jeg har fået svar

hej maria

jeg har fået svar fra kommunen, og de har skrevet til mig, at hvis hjælperen skal arbejde i løbet af rådighedstimerne skal de timer hjælperne arbejder ikke være rådighedstimer. Jeg fik at vide at jeg ud for hver vagt skulle notere hvor mange timer mine hjælpere arbejder i rådighedstimerne og så skal de timer aflønnes som nattetimer.

håber du kan bruge dette svar. ellers så bare skriv igen

hilsen john

Maria
Offline
Joined: 17/01/2010
Kære John Jeg er meget

Kære John

Jeg er meget nysgerrig og interesseret i at vide om du fået noget svar eller nogen klarhed vedrørende dit spørgsmål!

Jeg har lige været på vagt i 48 timer + 5 timer, da min afløser meldte sig syg.

Det var min første vagt hos denne bruger - og da der var rådighed 6 timer pr.. nat regnede jeg med at kunne sove i disse (sammenhængende) Og tog derfor en dobbeltvagt.

Nu har det imidlertid vist sig at jeg bliver vækket hver anden time - med det resultat at jeg er helt smaddret. Og det føles slet ikke rimeligt på baggrund af at jeg bliver lønnet som rådighed.

Men jeg kan ikke finde noget nogensteder der klart beskriver hvad man kan forvente når man er på rådighedsvagt. Har kun den egne erfaring fra tidligere steder at når der er rådighed sover man.

Vil glæde mig hvis du har et svar. :-)

mvh Maria