Kørestole/hjælpemidler og lign. til Bosnien

Muki
Offline
Joined: 09/09/2008

Hej

Det er noget tid siden, jeg har været aktiv herinde. Der er småtravlt med arbejdet, skolen osv. alt i alt går det ret godt :-)

Håber I alle andre også har det godt!

Grunden til at jeg skriver det her, er at jeg flere gange er blevet spurgt at et par kørestolsbruger, som bor i Bosnien, om jeg kunne hjælpe til med at evt. skaffe kørestole og andre hjælpemidler til dem, og andre. Hospitaler og lign.

Jeg er selv fra Bosnien, men har boet i Danmark i ca. 15 år. Er selv kørestolsbruger, da jeg blev skudt som 8 årig i ryggen under krigen i Bosnien.

Jeg kender godt forholdene for kørestolsbrugere dernede, og det er ikke rart, kan jeg godt fortælle jer.
Er selv dernede engang imellem om sommeren, og det er overhovedet ikke handicapvenligt, som det er herhjemme.

Men korte af det lange er, at en masse para/tetraplegiker mangler hjælpemidler, kørestole og lign. dernede. Og det er ikke lige sådan at en kørestol kan bestilles hos kommunen, som vi kan herhjemme. Desværre!

Derfor henvender jeg mig til jer i håb om I evt. har gamle kørestoler eller lign. som I ikke bruger til noget, men vil godt hjælpe andre i meget sværere situation.

Derfor, hvis Du kan hjælpe på nogen som helst måde, og med hvad som helst, er du mere end velkommen til at kontakte mig enten via mail eller tlf.

Mail: sultic@hotmail.com
Mob.nr. 61 69 99 05

Takker :-)

Hilsen

Muamer